Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Με καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr600 γραμμάρια μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος χωρίς κόκαλα και πέτσα Τρία αυγά Ένα φλιτζάνι γάλα Μία κουταλιά μπέικιν-πάουντερ Τρεις κουταλιές αλεύρι Σησαμέλαιο για[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές ελαιόλαδο για μέσα ελαιόλαδο για το τηγάνι πιπέρι ελάχιστο ως καθόλου αλάτι αλεύρι για το αλεύρωμα της[...]
Πηγή: sidagi.grΦανταστικες,μυρωδατες και γευστικοτατες μπακαλιαροκροκετες με πλουσια αρωματικα υλικα συνοδευομενες απο βελουδινη και πεντανοστιμη σκορδαλια. Δοκιμαστε τες!!![...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥΛΙΚΑ Μπακαλιάρος (ξαλμυρισμένος και ξεκοκαλισμένος) σε μπουκιές Αλεύρι Νερό Χυμός λεμονιού ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ έχουμε το αλεύρι και ρίχνουμε το νερό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣυστατικά Ουρά από ξαλμυρισμένο παστό μπακαλιάρο , περίπου 300γρ. 1 ½ φλ.αλέυρι 1 & ? φλ.νερό 1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 1/3κ.γλ.αλάτι 1ματσάκι μαϊντανός[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά συνταγής 200 γρ. αρακά 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη 400 γρ. μπακαλιάρος βρασμένος και κομματιασμένος 1 φιλέτο πέστροφα καπνιστή Ορχομενού[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 400 γρ. μπακαλιάρος βρασμένος και κομματιασμένος 1 φιλέτο πέστροφα καπνιστή κομματιασμένο ή 80 γρ. τόνο πολύ καλά στραγγισμένο 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comΦανταστικες,μυρωδατες και γευστικοτατες μπακαλιαροκροκετες με πλουσια αρωματικα υλικα συνοδευομενες απο βελουδινη και πεντανοστιμη σκορδαλια. Δοκιμαστε τες!!![...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΥλικά: 500 γρ μπακαλιάρο φιλέτο ξαλμυρισμένο 2 ξερά κρεμμύδια 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 αυγό 1 κουταλιά σούπας μπέικιν 1/2 ματσάκι άνιθο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 12-15 τεμάχια: Για τις κροκέτες: 250 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου καλά ξαρμυρισμένο (για 36-48 ώρες σε νερό το οποίο αλλάζουμε ενδιάμεσα κάθε 8[...]
Πηγή: easykuzina.gr