Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
2 φλιτζ. τσαγιού φακές, κατά προτίμηση χοντρές 2 φύλλα δάφνης 2 σκελίδες σκόρδου, ολόκληρες 1/2 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr1½ φλιτζ. τσαγιού φακές ψιλές, καλά ξεπλυμένες το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4 πράσα, σε λεπτές ροδέλες 1 κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τις φακές 500 γρ. φακές κόκκινες 300 γρ. μοσχάρι (ζητάμε από τον κρεοπώλη κομμάτι που κάνει για σούπα, π.χ. σπάλα, κότσι, ποντίκι), κομμένο σε 3 – 4[...]
Πηγή: gastronomos.grΔιαδικασία Βάζουμε τις φακές με τα δαφνόφυλλα και το μισό ζωμό σε μια κατσαρόλα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 15 - 20 λεπτά ή μέχρι να[...]
Πηγή: gastronomos.gr