Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Διαφορετικός αυτός ο χαλβάς που έχω στα κιτάπια μου, μακάρι να ήξερα από που.... Είπα να τον φτιάξω πριν αρχίσουν οι ζέστες και δεν τραβιέται ευχάριστα, και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤον χαλβά στην Ελλάδα τον συνηθίζουμε με ελαιόλαδο, που πραγματικά του δίνει έναν υγιεινό χαρακτήρα και σε κάνει να τον τρως χωρίς πολλές τύψεις. Στην Ανατολή[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ Για τον χαλβά Σιμιγδάλι χονδρό 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαι πάνω που έλεγα πως είχα τελειώσει με τις λεμονοπαραγωγές, σκαρφίστηκα γλυκό για επιδόρπιο της βραδιάς της Τσικνοπέμπτης, σε μια φάση που είχα άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ "ΒΓΑΖΕΙ" 10-12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ) : 150γρ. μαργαρίνη 2 κούπες χονδρό σιμιγδάλι 3 κουτ. σούπας σουσάμι 4 κουτ. σούπας κουκουνάρι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ πρώτη μου ανάρτηση έχει, νομίζω, και σημασιολογικό χαρακτήρα... Σύμφωνα με την αγαπητή Βικιπαίδεια " Λόγω της μαλακής υφής του γλυκίσματος, ως χαλβάς[...]
Πηγή: cookika.com