Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Το τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ κλασικός χαλβάς με σιμιγδάλι, αλλά χωρίς καμία λιπαρή ουσία! Βγαίνει το ίδιο γευστικός, αλλά πολύ πιο ελαφρύς! Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια και κάτι σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή Σαρακοστή! Όσοι έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν το νηστίσιμο επιδόρπιο που σερβίρεται μετά το φαγητό σε πολλά μαγαζιά εστίασης. Μάλιστα θεωρείται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧαλβάς πορτοκαλένιος ελαφρύς, ελαφρότατος, δροσερός και απολαυστικός. Χωρίς λιπαρά, χωρίς γάλα.Το πορτοκάλι τού χαρίζει γεύση, χρώμα και όξινους τόνους στην[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣυστατικά 1/2κιλό χαλβάς του μπακάλη κομμένο σε φέτες όχι πολύ χοντρές Κανέλα 1μήλο κομμένο σε φέτες Μέθοδος Βήμα1 Βάζουμε μέσα σε2 φύλλα αλουμινόχαρτο[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 φύλλο σφολιάτας(κατά προτίμηση φρέσκια) Γέμιση α΄ 150 γρ. χαλβά 50 γρ. μαύρη ζάχαρη Γέμιση β΄ 3-4 κ.σ. ταχίνι 4-5 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1 μπωλ χοντροκομμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέρες Σαρακοστής. Χρόνια Πολλά σε όλες κι΄ όλους. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείτε να κρατήσετε και τις 40 μέρες νηστεύοντας, εγώ πάντως κάνω μια προσπάθεια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣαρακοστιανή συνταγή για να δώσεις ένα επιπλέον άρωμα στον χαλβά και να στολίσεις με ποικιλία το σαρακοστιανό τραπέζι. Εύκολη 15 Λεπτά 4μερίδες 1 1 1 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπό τον συντάκτη Ευα Μονοχαρη Ο Χαλβάς της Ρήνας δεν είναι χαλβάς αλλά ένα υπέροχο, αφράτο ραβανί με άρωμα κανέλας, η συνταγή είναι από τον Οδηγό Μαγειρικής [...]
Πηγή: funkycook.gr