Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 104 συνταγές
Υλικά: 200 γρ. σιμιγδάλι χονδρό 50 γρ. φοινικέλαιο ή σουσαμέλαιο [εν ανάγκη και αραβοσιτέλαιο] 50 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα 50 γρ. σουσάμι 1 σύκο ξερό 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τη ζύμη 1 αυγό ξύσμα 1 λεμονιού 1 πρέζα αλάτι γάλα βούτυρο για τη φόρμα 1 λαδόκολλα ξερά φασόλια 300 γραμμάρια αλεύρι 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΑφιερωμενο στην αγαπημενη μου Μπετούλα που γιορτάζει αύριο! Υποτίθεται οτι είναι νηστίσιμο,και ναι,μπορεί να γίνει τέτοιο,αλλά το έκανα χρησιμοποιώντας και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΛίγο πριν μπούμε στη Σαρακοστή,οπότε ο γνωστός μας χαλβας με το λαδάκι του θα είναι πρώτος στη λίστα των γλυκών,αυτός εδώ είναι το ακριβώς αντίθετο του... Τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grPin It Η καλοκαιρινή εκδοχή του χαλβά!!!!!!!!!!! Υλικά για την καραμέλα φράουλας 100γρ ζάχαρη 500γρ φράουλες 1 βανίλια για τον χαλβά 500 ml. γάλα 125γρ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕπιδόρπιο της στιγμής με απίθανες γεύσεις!!! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά 1 κομμάτι χαλβά βανίλια ½ μήλο 2 κουταλιές καρυδόψιχα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή είναι του Γ.Γκελντή . Η μόνη αλλαγή που έκανα εγώ ήταν ότι αντί για φρουί γλασσέ που γράφει (επειδή δεν τα πολυσυμπαθώ) την μια φορά έβαλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈφαγα για πρώτη φορά αυτό το χαλβά στη Γαστούνη Ηλείας, όταν τον έφερε στο σχολείο μια συναδέλφισσα για να μας κεράσει, και έκτοτε τον φτιάχνω πάντα έτσι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 3 κόκκινα μήλα 1/2 ποτήρι λάδι 100γρ φυτική μαργαρίνη 2 ποτήρια σιμιγδάλι 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 ξύλο κανέλλας 5 γαριφαλάκια 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαιτητικός, βραστός χαλβάς, με ζελέ και ινδοκάρυδο. Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι σιμιγδάλι χοντρό 3 νεροπότηρα ζάχαρη 1 νεροπότηρο σπορέλαιο 1 νεροπότηρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο, διαφορετικό γλύκισμα πολύ καλοκαιρινό αφού είναι γλυκό ψυγείου! Τι χρειαζόμαστε: 2/3 φλυτζανιού σταφίδες 4 κουταλιές σούπας ρούμι 4 ποτήρια γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣπιτικός χαλβάς ψυγείου με φρούτα!!!Της Ντίνας Νικολάου! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τον χαλβά: 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. ζάχαρη 1 l. φρέσκο γάλα 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέρες Σαρακοστής. Χρόνια Πολλά σε όλες κι΄ όλους. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείτε να κρατήσετε και τις 40 μέρες νηστεύοντας, εγώ πάντως κάνω μια προσπάθεια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr