Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή για χαλβά, πραγματικά δεν καταλαβαίνεις οτι είναι νηστίσιμος! Τι χρειαζόμαστε: 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πάστα φλώρα είναι από τα γλυκά που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο σπίτι μας. Η ζύμη της είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα πιτσιρίκια μου, τα οποία σπεύδουν να[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.com1 ltr νερό 1 kg ζάχαρη 3 πορτοκάλια ολόκληρα αλεσμένα στο multi 500 γρ σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ βούτυρο φρέσκο (ή μαργαρίνη) 200 γρ ινδοκάρυδο 1 κουτ.γλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 νεροπότηρο λάδι 1/2 νεροπότηρο μαργαρίνη 2 νεροπότηρα σιμιγδάλι χοντρό 4 νεροπότηρα νερό 2 3/4 νεροπότηρα ζάχαρη 1 φλιτζανάκι καφέ εσπρέσο ή νεσκαφέ 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 1 μέτρια φόρμα του κέικ με τρύπα στη μέση 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. φυτική μαργαρίνη ή 100 γρ. φυτικό έλαιον πχ ηλιέλαιον 250 γρ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 450 γρ Μακεδονικό Χαλβά με γεύση βανίλια 500 γρ κρέμα φυτικού γάλακτος χτυπημένη (πχ. ρυζιού ή καρύδας) ½ κ.γ. ρούμι Για τη βάση: 1 πακέτο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 250 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 150 γρ. κο υβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια 700 ml νερό 400 γρ. μαύρη ζάχαρη 100 ml. φυτικό λάδι με ήπια γεύση όπως[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 200 ml ηλίελαιον ή καλαμποκέλαιον ή φυτική μαργαρίνη 200 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 2 κούπες ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 400 ml γάλα καρύδας (1 κονσέρβα) 600 ml νερό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ "ΒΓΑΖΕΙ" 10-12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ) : 150γρ. μαργαρίνη 2 κούπες χονδρό σιμιγδάλι 3 κουτ. σούπας σουσάμι 4 κουτ. σούπας κουκουνάρι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΔιαφορετικός αυτός ο χαλβάς που έχω στα κιτάπια μου, μακάρι να ήξερα από που.... Είπα να τον φτιάξω πριν αρχίσουν οι ζέστες και δεν τραβιέται ευχάριστα, και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ Μεσόγειος! Μια θάλασσα τόσο υπέροχη όσο και πονεμένη! Μια θάλασσα που χάρισε το όνομά της σε μια διάσημη, πια, διατροφή... τόσο για τα υγιεινά και νόστιμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα λάδι ,η μαργαρίνη3 κούπες ζάχαρη4 κούπες νερό1 αστεροειδή γλυκάνισο1 ξύλο κανέλας2 καρφάκια γαρύφαλο1 κουταλιά γλυκού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grCranberries εδώ , rasberries εκεί μ' έκαναν κι εμένα οι φίλες μας, να κοιτώ σαν παραζαλισμένη! Όμως ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη και το καλό του μάγειρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια ένα μικρό ταψάκι ή φόρμα : - 1/2 λίτρο νερό - 2 πορτοκάλια ολόκληρα αλεσμένα - 500 γρ. ζάχαρη - 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό - 100 γρ. ινδοκάρυδο - 100 γρ.[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κούπα ελαιόλαδο και 1/2 κούπα σπορέλαιο (συνολικά 340ml) ή 350 γρ. μαργαρίνη 500 γραμμάρια (3 κούπες) σιμιγδάλι – εγώ βάζω ψιλό, κάνει και το χοντρό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνας χαλβάς διαφορετικός, πολύ πολύ εύγευστος και αρωματικός. ΥΛΙΚΑ 2 1/2 φλιτζάνια σιμιγδάλι 5 φλιτζάνια γάλα 1 κουταλιά της σούπας αμύγδαλα χοντροκομμένα[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΕίναι αφράτα, μαλακά και πολύ νόστιμα! Είναι και νηστίσιμα. Έτσι οι φίλοι μας που νηστεύουν, μπορούν να συνοδέψουν το καφεδάκι τους με ένα αφράτο χαλβαδένιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τον Μαρκόνη που γιορτάζει σήμερα και για τον αγαπητο panathinaeos που ζήτησε γλυκάκι! Δεν είναι χαλβας με την υφή του σιμιγδαλένιου,μα μοιάζει περισσότερο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr