Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. σιμιγδάλι χονδρά ή ψιλά 200 γραμ. καλαμποκέλαιο 1 κούπα αμύγδαλα ψιλοκομένα Σιρόπι: 2 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κομματάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 08/04/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Χαλβάς σιμιγδαλένιος με φράουλες Παραδοσιακός σιμιγδαλένιος χαλβάς στην ανοιξιάτικη εκδοχή του με[...]
Πηγή: sintayes.grΣυστατικά 2/3 κούπας ελαιόλαδο 1½ κούπες χοντρό σιμιγδάλι 2 κούπες καστανή ζάχαρη 4 κούπες νερό 1 ξύλο κανέλας 10 καρφιά γαρύφαλλο Λίγο ξύσμα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ: 1 λάδι 2 πακέτα σιμιγδάλι (ενάμιση χοντρό, μισό ψιλό) 3 ζάχαρη 4 νερό 1 κ. γλυκού κανέλα 1/4 κ. γλυκού γαρύφαλλο 150 γρ. αμύγδαλο φυλλέ ψημένο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 κούπα λάδι (μισό ελαιόλαδο μισό ηλιέλαιο) 2 κούπες σιμιγδάλι (ενάμιση χοντρό, μισό ψιλό) 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό 1 κ.σ. κανέλα 1/4 κ.γλ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑν ζητήσεις να σου πει κάποιος τη συνταγή του σιμιγδαλένιου χαλβά είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να μετρά, 1-λάδι, 2-σιμιγδάλι, 3- ζάχαρη, 4 - νερό, για όσους[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά: 1κούπα λάδι ελαφρύ(πχ ηλιέλαιο) 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό 2 ξυλάκια κανέλα 10 γαρυφαλλάκια την φλόυδα απο 1/4 του λεμονιού[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΠραγματικά ο πιο νόστιμος χαλβάς μετά τον κλασσικό.Στην αρχή όταν είδα τον Άκη Πετρετζίκη να βάζει ένα ολόκληρο πορτοκάλι με ξένισε λίγο.Θεώρησα ότι θα έχει[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΤο παραδοσιακό γλυκό βήμα προς βήμα. Βρείτε τις αναλογίες στο τέλος και... καλή όρεξη. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. λάδι 2 φλ. σιμιγδάλι 3 φλ. ζάχαρη 4 φλ. νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβάς σιμιγδαλένιος με σιρόπι πορτοκάλι Υλικά: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το σιρόπι: 2 φλιτζάνια φρέσκος[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜέχρι να έρθει η ώρα των πασχαλινών λιχουδιών και όσο νηστεύεις κάνε κάτι απλό! Ετοίμασε παραδοσιακό χαλβά από σιμιγδάλι και αρωματισμένο με φυσικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΛατρεμένο γλυκάκι, απαραίτητο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας !!! Υλικά: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σπορέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΘα τα μαζέψουμε όπου να’ ναι από τις παραλίες και την απλόχωρη βεράντα, για να μαζευτούμε στο μέσα σπίτι. Θ’ αφήσουμε πίσω μας τους πύργους της[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρωματικός και δροσερός χαλβάς για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι σπορέλαιο Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 5 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν νομίζατε μέχρι τώρα οτι ο τέλειος χαλβάς γίνεται με τις γνωστές αναλογίες 1-2-3-4, κάνατε λάθος... Τι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 4 1/2 κούπες νερό 2 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνας διαφορετικός και πολύ νόστιμος χαλβάς από τη Βέφα Αλεξιάδου!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. ταχίνι 1/2 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/4 φλιτζανιού καρυδια 1 κουταλιά γλυκού[...]
Πηγή: cookingbook.gr