Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Η συνταγή αυτή είναι του Γ.Γκελντή . Η μόνη αλλαγή που έκανα εγώ ήταν ότι αντί για φρουί γλασσέ που γράφει (επειδή δεν τα πολυσυμπαθώ) την μια φορά έβαλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΜέρες Σαρακοστής. Χρόνια Πολλά σε όλες κι΄ όλους. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείτε να κρατήσετε και τις 40 μέρες νηστεύοντας, εγώ πάντως κάνω μια προσπάθεια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 φλιτζανι του τσαγιου ελαιολαδο 1 φλιτζανι τσαγιου σιμιγδαλι χονδρο 1 φλιτζανι τσαγιου σιμιγδαλι λεπτο 2 κοκκινα μηλα ψιλοκομμενα 1 φλιτζανι τσαγιου σταφυδα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη πια Θεσσαλονίκη! Τα χιόνια λιώνουν, η Καθαρή Δευτέρα έγινε παρελθόν και εμείς επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, μέχρι την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...το γλυκό fingerfood της Καθαράς Δευτέρας Η σημερινή μου πρόταση αφορά στο γλυκό της Καθαράς Δευτέρας. Μια γλυκιά φλογέρα, νηστίσιμη, χωρίς σιρόπι που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι είναι ο νισεστές; Από το On Line Λεξικό του Κόμβου διαβάζουμε ότι είναι « αμυλάλευρο που το χρησιμοποιούν στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή η μητέρα μου για τα γενέθλια μου, που σχεδόν πάντα έπεφταν σε περίοδο νηστείας, μου έφτιαχνε χαλβά. Τώρα ήρθε η σειρά μου να φτιάξω κι εγώ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔιαφορετική συνταγή για τον κλασσικό σιμιγδαλένιο χαλβά. Γίνεται αφράτος και σούπερ αρωματικός. Μια υπερπαραγωγή χαλβά!!!! Υλικά: 1 κούπα σπορέλαιο ή 3/4[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕπιδόρπιο της στιγμής με απίθανες γεύσεις!!! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά 1 κομμάτι χαλβά βανίλια ½ μήλο 2 κουταλιές καρυδόψιχα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈφαγα για πρώτη φορά αυτό το χαλβά στη Γαστούνη Ηλείας, όταν τον έφερε στο σχολείο μια συναδέλφισσα για να μας κεράσει, και έκτοτε τον φτιάχνω πάντα έτσι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 3 κόκκινα μήλα 1/2 ποτήρι λάδι 100γρ φυτική μαργαρίνη 2 ποτήρια σιμιγδάλι 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 ξύλο κανέλλας 5 γαριφαλάκια 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαιτητικός, βραστός χαλβάς, με ζελέ και ινδοκάρυδο. Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι σιμιγδάλι χοντρό 3 νεροπότηρα ζάχαρη 1 νεροπότηρο σπορέλαιο 1 νεροπότηρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr