Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Υλικά (για 4-5 ΑΤΟΜΑ) 4 – 5 κομμάτια φιλέτο σολομού (150 – 180 γρ. το καθένα) με ή χωρίς πέτσα, ½ κιλό περίπου φρέσκα φασολάκια (ή κατεψυγμένα)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια πολύ καιρό δεν τολμούσα να φτιάξω μια καλή συνταγή ταρτάρ γιατί πίστευα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί όχι τόσο από τις μαγειρικές μου ικανότητες αλλά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 4 κομμάτια φιλέτο σολομού, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 λεμόνι ο χυμός, 1/3 φλ. άσπρο κρασί, άσπρο πιπέρι. Για τη σαλάτα 15 ντοματίνια κομμένα στη μέση, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 500-600 γρ. φιλέτο σολομού, χωρίς πέτσες και αγκάθια σε 4 κομμάτια/μερίδες (φρέσκο ή κατεψυγμένο) 1 φλ. φακές (ψιλές κατά προτίμηση) 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο σολομού με την πέτσα, 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση, 10 φύλλα βασιλικό, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1 κουταλιά βούτυρο, αλάτι, πιπέρι. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια (σύνολο 500-600 γρ. περίπου) φιλέτο σολομού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 4-5 κουταλιές άσπρο, ξηρό κρασί, λίγο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 άτομα) Για τη ζύμη: 2½ φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως, 1/3 φλ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου, ½ κουταλάκι αλάτι, 1 ασπράδι, 1/3 φλ. νερό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comYΛΙΚΑ 1 φιλέτο σολομού (160-180γρ.), λίγο βούτυρο, λίγο άνηθο, αλάτι, πιπέρι, 1 κλωναράκι δεντρολίβανο. Για το σπανάκι σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, λίγο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 10-12 άτομα περίπου 1 κομμάτι σολομού (από το μέρος της ουράς), 2 ½ περίπου κιλά, χωρισμένο από τον ιχθυοπώλη σε δύο φιλέτα (να αφαιρέσει τα κόκαλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌχι μόνο είναι πεντανόστιμος και έχει τεράστια διατροφική αξία, αλλά είναι και πανεύκολος στην παρασκευή του! Οι μελιτζάνες θα δώσουν ιδιαίτερο άρωμα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 8-10 άτομα 1 φιλέτο σολομού από το κέντρο το πιο παχύ μέρος του ψαριού, 2 περίπου κιλά, 1 φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 1/4 φλ. χυμό λεμονιού, 1 πράσο, το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓιορτές είναι, ελάχιστο ποτό στις σάλτσες πάντα προσφέρει λίγη αίγλη στο φαγητό και η αλήθεια είναι ότι το ανεβάζει σε άλλη διάσταση. Το λικέρ grand marnier[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 4 κομμάτια φιλέτο σολομού (½ κιλό περίπου) 4-6 μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος, 1 βολβό μάραθου, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ σολομός είναι ένα ψάρι που ταιριάζει με όλα. Είναι φανταστικός σκέτος, γλυκός, αλμυρός, οριεντάλ ακόμη και καυτερός. Και αυτή η συνταγή δεν θα μπορούσε να[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια πολύ καιρό δεν τολμούσα να φτιάξω μια καλή συνταγή ταρτάρ γιατί πίστευα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί όχι τόσο από τις μαγειρικές μου ικανότητες αλλά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌσες φορές προσπάθησα να κάνω σολομό στο γκριλ απέτυχα παταγωδώς, όχι στη γεύση, αλλά κυρίως στην εμφάνιση. Πάντα στην προσπάθειά μου να τον γυρίσω, πάντα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔεν είμαι της δίαιτας. Ούτε από τα άτομα που αρκούνται σε μια σαλατίτσα για γεύμα. Γι’ αυτό και οι δροσιστικές, ελαφριές σαλάτες που προτείνω θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτοµα) 4 (σύνολο 550-600 γρ.) φιλέτα σολοµού (µε την πέτσα τους στη µια πλευρά), 4 κουταλιές άσπρο, ξηρό κρασί, 2 κουταλιές αλεύρι, 1 ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com