Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
200 γρ. Καβουρόψιχα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 Σκελίδα σκόρδο 1 Ματσάκι Άνηθο Αλάτι-Πιπέρι 1 Κούπα αλεύρι 1 Κούπα μισή νερό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. Ψιλοκόβουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚΡΟΚΕΤΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥ Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και φυσικά ο υγράλατος μπακαλιάρος, ή πιό σωστά βακαλάος, έχει την τιμητική του... Αυτήν την εποχή, επειδή βρίσκω τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Πλοκάμια από φρέσκα καλαμαράκια για το κουρκούτι ούζου 6 στίγματα σαφράν 4-5 κουταλιές της σούπας ούζο 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού 1[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΚΡΟΚΕΤΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥ Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και φυσικά ο υγράλατος μπακαλιάρος, ή πιό σωστά βακαλάος, έχει την τιμητική του... Αυτήν την εποχή, επειδή βρίσκω τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για 6-8 άτομα 250 γραμμάρια ρύζι καρολίνα 100 γραμμάρια φέτα σε μικρούς κύβους 100 γραμμάρια κασέρι τριμμένο 100 γραμμάρια γαρίδες βρασμένες 2 αυγά[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 250 γραμ. ρύζι καρολίνα 100 γραμ. μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους 100 γραμ. κασέρι τριμμένο 100 γραμ. γαρίδες βρασμένες 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 250 γραμμάρια ρύζι καρολίνα 100 γραμμάρια μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους 100 γραμμάρια κασέρι τριμμένο 100 γραμμάρια γαρίδες βρασμένες [...]
Πηγή: sidagi.grΟ παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός σκορδαλιά ή στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr400 γρ. θαλασσινά (γαρίδες, μικρές και μεγάλες καραβίδες) 400 γρ. αλεύρι 2 λίτρα γάλα 1 κρεμμύδι 150 γρ. βούτυρο 2 αυγά μοσχοκάρυδο τριμμένη φρυγάνια [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 250 γραμ. ρύζι καρολίνα 100 γραμ. μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους 100 γραμ. κασέρι τριμμένο 100 γραμ. γαρίδες βρασμένες 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΕίναι εύκολες, αφράτες και πάρα πολύ γευστικές. Οι τονοκροκέτες είναι από τους μεζέδες, που πάνε εξαιρετικά με το ουζάκι μας. Μπορούμε να τις φτιάξουμε και με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜην πετάτε τίποτα. Τα περισσεύματα, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, μπορούν να αξιοποιηθούν σε νέα νόστιμα φαγητά. Οι κροκέτες είναι ένα τέλειο παράδειγμα:[...]
Πηγή: bostanistas.grΝόστιμο και εύκολο μεζεδάκι σας έχουμε σήμερα, που δεν είναι νηστίσιμο όμως. Να πω την αλήθεια επειδή εμείς δεν νηστεύουμε, τέτοιες γιορτές τις έχουμε σαν[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΝόστιμο και εύκολο μεζεδάκι σας έχουμε σήμερα, που δεν είναι νηστίσιμο όμως. Να πω την αλήθεια επειδή εμείς δεν νηστεύουμε, τέτοιες γιορτές τις έχουμε σαν[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟι Ψαροκροκέτες είναι οι αγαπημένες όλων μας, μικρών και μεγάλων, διότι μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το ψάρι, χωρίς το φόβο να τρυπηθούμε από τα κόκαλά του.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr200 γρ. Καβουρόψιχα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 Σκελίδα σκόρδο 1 Ματσάκι Άνηθο Αλάτι-Πιπέρι 1 Κούπα αλεύρι 1 Κούπα μισή νερό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. Ψιλοκόβουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚροκέτες ρυζιού με γαρίδες και πράσα για 6 άτομα: Υλικά 350 γραμμάρια ρύζι γλασέ 200 γραμμάρια γαρίδες βρασμένες, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες αν είναι[...]
Πηγή: greekouzina.gr