Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Αγαπημένη και χυλωμένη φασολάδα σε μια διαφορετικη ασπρη εκδοχή που συνηθιζεται σε πολλα μερη της Ελλαδος. Το κλασσικο Ελληνικο χειμωνιατικο φαγακι μας!![...]
Πηγή: greekmasa.gr300 γρ. φασόλια άσπρα 1 λίτρο ζωμό κότας 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο ή σέλερι 1 πράσο 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 1 μικρή κόκκινη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ φασολάδα είναι κατά πολλούς το εθνικό μας φαγητό. Σε παλαιότερες εποχές δεν έλειπε από το εβδομαδιαίο τραπέζι της οικογένειας. Σήμερα έχει κάπως[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1/2 κιλό ψιλά φασόλια, μουλιασμένα αποβραδίς 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ 200 γρ. σελινόριζα (περίπου 1/2 μέτρια σελινόριζα), σε κυβάκια 2 μεσαία[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τους φίλους του blog, γνωστούς κι αγνώστους, εντός κι εκτός Ελλάδος, μια συνταγή άκρως ελληνική. Φασολάδα χειμωνιάτικη με καυτερή πιπερίτσα, γλυκό[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο φασολια μετρια η'μεγαλα 4-5 καροτα 1/2 ματσακι σελινο 2 κρεμμυδια 2 κ.σουπας ντοματοπελτε 1 συσκευασια ντοματακια κονκασε Αλατι-πιπερι Λαδι Και[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣε λιγότερο από μια ώρα! Η σημερινή συνταγή είναι «και πάσης Ελλάδος». Το google βγάζει 56200 αποτελέσματα στην αναζήτηση της λέξης φασολάδα. Θα μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr250-300 γρ. φασόλια 2 κρεμμύδια 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 2 καρότα κομμένα σε φέτες Λίγο σέλινο 1 κούπα ελαιόλαδο Ρίγανη Αλάτι, πιπέρι Βάζουμε τα φασόλια σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤώρα που άρχισε το κρύο και έχουμε βαρεθεί το κρέας και τα συναφή των γιορτών, μια φασολάδα πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει, εάν δε συνοδεύεται και από ελίτσες ,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή η φασολάδα είναι από εκείνες που απλά δεν τρως μόνο ένα πιάτο! Χυλώνει υπέροχα και γεμίζει το στόμα με υπέροχες γεύσεις! Είναι πρωτότυπη αφού φτιάχνεται[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή για τη φασολάδα μου, είναι απλή, παραδοσιακή και πετυχημένη! Πιστεύω ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει φάει έστω και μια φορά φασολάδα με χυμό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤην φασολάδα δεν την έτρωγα στο πατρικό μου,ώσπου στα φοιτητικά μου χρόνια τη γνώρισα,από την Φόνη,κόκκινη και παπρικάτη-αργότερα έγινε και καυτερή κατά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή και ρωτούσαμε την μαμά τι φαγητό έχουμε, ο μπαμπάς βιαστικά και με διάθεση έλεγε: "φασολάδα τρομερή" το φαί των Ελλήνων. Υλικά 500γρ.φασόλια[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες έχει πέσει πολύ φασόλι στην blogoγειτονιά, κι έτσι είπαμε κι εμείς να αφιερώσουμε μερικές αράδες στο λεγόμενο εθνικό μας φαγητό, τη[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr250γρ. κόκκινα φασόλια 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 2 κουταλιές αλεύρι 5 κουταλιές ελαιόλαδο πάπρικα και αλάτι Αφήνετε τα φασόλια να[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250-300 γρ. φασόλια 2 κρεμμύδια 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 2 καρότα κομμένα σε φέτες Λίγο σέλινο 1 κούπα ελαιόλαδο Ρίγανη Αλάτι, πιπέρι Βάζουμε τα φασόλια σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. φασόλια ξερά μέτρια 1 1/2 lt νερό 150 γρ. ντομάτα τριμμένη 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. κέτσαπ 1/2 κ.γλ. ζάχαρη 1 κρεμμύδι μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦασολάδα η.. ελληνική Η αγαπημένη μας συνταγή για το εθνικό μας φαγητό. θα χρειαστούμε: 500 γρ φασόλια χοντρά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr