Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Για το παντεσπάνι 200 γραμμάρια.ζάχαρη 8 αυγά 100 γραμμάρια.αλεύρι 2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιας Εκτέλεση Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Η φιστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορούμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολύ όμορφες και τραγανές πάστες! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μπισκότα και κουλούρια Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 200 γρ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑλλιώς μάρτζιπαν ,δηλαδή ζυμάρι ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑφρατες,αερινες μπουκιτσες απο σιροπιασμενο παντεσπανι,σαντιγι και ελαφρα καβουρντισμενο φιλε αμυγδαλου μεσα και εξω. Απλα πεντανοστιμες!!! Απολαυστε τις!!![...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΠριν από λίγες μέρες σας είχα δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικό γάλα από αμύγδαλα. Σας είχα πει, ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με αρκετούς τρόπους[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΓια το κέικ: 2 κσ λάδι καρύδας 2 κσ ερυθριτόλη 2 μικρά αυγά 1 κσ γεμάτη κακάο 1,5 κσ αλεύρι αμυγδάλου 1 κσ αλεύρι καρύδας 1 βανιλίνη 1/2 κγ baking powder 2 κσ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η πάστα είναι κάτι μεταξύ του κλασικού Mac and Cheese και του μπρόκολου γκρατινέ. Είναι ελαφρύτερο από το πρώτο και πιο χορταστικό από το δεύτερο. Απλά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με αναπάντεχη σύνθεση και απλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠάστες αμυγδάλου, οι γνωστές πάστες νουγκατίνα. Μία υπέροχη πάστα που όλοι αγαπάμε. Υλικά: Για το παντεσπάνι αμυγδάλου: 200 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΆλλη μία συνταγή για πάστες νουγκατίνες, με υπέροχη κρέμα αμυγδάλου. Υλικά για 16 πάστες: Για την βάση μπισκότου: 90 γρμ. αλεύρι 225 γρμ. αμύγδαλα, τριμμένα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΦανταστικό άρωμα μπισκότου Μιράντα. Μία πάστα που δεν έχετε ξαναφάει. Η φώτο είναι ενδεικτική. Υλικά: Για το παντεσπάνι αμυγδάλου: 200 γρμ. αλεύρι που[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr1 φακελάκι μαγιά 160 γρ. χλιαρό γάλα 1 αβγό 1 κρόκο αβγού ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι 80 γρ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. κοφτό αλάτι 1/2 κ.γ. κανέλα 2-3 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.grΚαι ποιος δεν έχει φάει πάστα ποντικάκι μικρός. Εμένα μου έπαιρνε η μαμά μου κάθε Παρασκευή μετά το φροντιστήριο αγγλικών, το είχαμε σαν παράδοση. Είναι ένα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές[...]
Πηγή: gastronomos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com