Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 πακέτο σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 3 μελιτζάνες φλάσκες (περίπου 700 γρ.) 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα 3-4 μέτριες, ώριμες[...]
Πηγή: gastronomos.grΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια διαφορετική μακαρονάδα, με πολλά λαχανικά και καλοκαιρινή γεύση! Πλησιάζει περισσότερο σε σαλάτα, αφού είναι δροσερή και ανάλαφρη, ό, τι χρειάζεσαι δηλαδή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ πάστα πιπεριάς είναι μία σάλτσα "πασπαρτού" και ένα ωραιότατο πρόσθετο σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά, σε κοτόπουλο και πόσα ακόμα! Τώρα που μπορούμε να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μέτριο αγγούρι (150γρ) 1/2 κίτρινο πεπόνι 1/2 πράσινο πεπόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 2 μελιτζάνες φλάσκες 4 μέτριες, ώριμες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 1 1/2 κιλό μικρά κίτρινα λεμόνια 1/4 φλιτζ. αλάτι χονδρό 2-3 κουταλιές καυτή πάπρικα 1/2 κουταλάκι σκόνη κουρκουμά (turmeric) Χυμός 4-5 λεμονιών 1/3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή Μεσσηνιακή συνταγή, (από τον παλιό καιρό που δεν υπήρχαν ψυγεία και το πάστωμα ήταν ο τρόπος φύλαξης και[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας . Γνωστή σε άλλα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΠρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με αναπάντεχη σύνθεση και απλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.grΜια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της ζαχαροπαστας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 3-4 κ.σ. γλυκόζη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr25 μικρά ασκαλώνια 4 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές τσίλι 50 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ 800 γρ. γαρίδες, έτοιμες για μαγείρεμα 1 κιλό πράσινα σπαράγγια 100[...]
Πηγή: ucook.gr/cook