Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Θυμάστε την τάρτα σοκολάτας και τα μάφιν και τα μπράουνις με τη σοκολάτα; Για να τα φτιάξω τζείνα ούλλα (γιατί έφτιαξα τα ούλλα την ίδια μέρα, σας πληροφορώ!)[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΗ Πάβλοβα, είναι ένα γλυκό φτιαγμένο από μαρέγκες, που έγινε προς τιμή της ρωσσίδας χορεύτριας Άννα Πάβλοβα και που για χρόνια οι Νεοζηλανδοί τσακώνονταν με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπίστευτη γλύκα, εμφάνιση, μυρωδιά!!! Σοκολατένιες μαρέγκες, σαντιγύ, φράουλες και ζάχαρη άχνη! Λίστα για ψώνια 5 ασπράδια αβγών 120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΎστερα από μια κοπιαστική εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις και δουλειές, δε με ξεκουράζει τίποτα περισσότερο από το να απολαμβάνω ένα απόγευμα σπίτι με την[...]
Πηγή: ediva.gr5 ασπράδια 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι Για το γαρνίρισμα 600 γρ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή 3-4 κ.σ. άχνη[...]
Πηγή: argiro.gr4 αυγά (τα ασπράδια) 250 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. κορν φλάουρ 1 κ.γλ. λευκό ξίδι 400 γρ. λευκή κουβερτούρα Nestlé Dessert 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΔύσκολο, αλλά αρχοντικό γλυκό. Σε ένα κάλεσμα ή σε ένα τραπέζι φίλων θα είναι το τέλειο φινάλε! ΥΛΙΚΑ Μερίδες: 12 Μαρέγκα 120 γρ. ασπράδια αβγών (αντιστοιχούν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στις μαρέγκες. Θυμάμαι παλιά, τη δεκαετία του ’80, οι μαρέγκες είχαν την τιμητική τους, σερβιρισμένες με χτυπημένη κρέμα γάλακτος, σος[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα από τα κλασσικά και εντυπωσιακά γλυκά. Αν πάρετε και έτοιμη τη μαρέγκα, τότε είναι και πολύ εύκολη! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Τάρτες Γλυκά με[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠΑΒΛΟΒΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr