Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Τούρτα Πάβλοβα Ρώσικη και αγαπησιάρα για.. αγαπησιάρηδες!!! Συνταγή με τάρτα μαρέγκας αμυγδάλου και φράουλες Υλικά 250 γρ. Χονδροκομμένο και καβουρδισμένο[...]
Πηγή: greekmasa.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grασπράδια από 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 280 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. κορν φλάουρ κοσκινισμένο 1 κ.γλ. ξίδι από κρασί 125 γρ. βατόμουρα χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 κ.γλ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜην ξεχάσετε τις φράουλες! Αυτή είναι η εποχή τους, δίνουν χρώμα και γλύκα στο γιορτινό τραπέζι, ακόμη και σκέτες, πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη, πιπέρι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάβλοβα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Υλικά 3 ασπράδια αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ 1[...]
Πηγή: kouzzzina.grΔύσκολο, αλλά αρχοντικό γλυκό. Σε ένα κάλεσμα ή σε ένα τραπέζι φίλων θα είναι το τέλειο φινάλε! ΥΛΙΚΑ Μερίδες: 12 Μαρέγκα 120 γρ. ασπράδια αβγών (αντιστοιχούν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Μερίδες: 8) Μαρέγκα 4 ασπράδια αβγών (120 γρ.), 120 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, 120 γρ. ζάχαρη άχνη, 10 γρ. κορν φλάουρ. Σος 220 γρ. λευκή ζάχαρη,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα υπέροχο επιδόρπιο που πήρε το όνομά του από τη διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, αφού φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτήν σε μία από τις περιοδείες της στην[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια την βάση μαρέγκα : 100 γραμμάρια ασπράδι αυγού 200 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού Για την κρέμα : 200 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την μαρέγκα: 4 ασπράδια αυγων 1 1/4 ζάχαρη ψιλή (άχνη ή caster sugar) 2 κουταλιές cornflour 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού 3-4 σταγόνες βανίλια Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένα γλυκό από την Αυστραλία, εύκολο και πολύ νόστιμο Υλικά 6 ασπράδια αυγών 1 ποτήρι ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά της σούπας corn flour 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΠΑΒΛΟΒΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr