Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά 1 αστακός περίπου 800 γραμμαρίων ολόκληρος 1 κουταλιά μεγάλη βούτυρο 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1 πράσο 1 κομμάτι μικρό τζίντζερ τριμμένο μισό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΜισό αστακό 2 Κουταλάκια λιωμένο βούτυρο 2/3 Κρέμα γάλακτος Μία φέτα μπέικον ψιλοκομμένη Μία χούφτα σπανάκι 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 Φέτες τυρί regato[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑστακός ψημένος στη σχάρα, με σάλτσα βουτύρου. Συνοδεύεται από εκλεκτό οίνο «Μοσχοφίλερο» από το κτήμα Λαντίδη. Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη[...]
Υλικά 6 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο 500 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Αλάτι και πιπέρι Λίγο ξίδι Λίγη μαύρη ζάχαρη 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός Βούτυρο λιωμένο Κρέμα γάλακτος, χτυπημένη Ζωμός ψαριού Ζωμός από μύδια Ντομάτα αποφλοιωμένη Ricard Ξερά μυρωδικά Φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί με δαγκάνες (homαrd), 500 γρ περίπου ο ένας 200 γρ. παντζάρια φρέσκα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 100 γρ. κρεμμυδάκια 5 ml[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κιλό ντομάτες, τριμμένες Αλάτι και πιπέρι 1 μεγάλος ή 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 αστακός (ή περισσότεροι) Φρέσκο βούτυρο, χυμός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός Παρασκευή Αν ο αστακός είναι ζωντανός, τον ζεματίζουμε σε νερό που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : 2 αστακοί των 750 γρ. ζωντανοί 1/4 φλιτζ. βούτυρο ανάλατο 120 γρ. μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 1/2 κουταλάκι πάπρικα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά : 1 μεγάλο αστακό νερό βούτυρο φρέσκο λιωμένο μαγιονέζα Εκτέλεση: -Βάζετε το νερό να βράσει -Ρίχνετε μέσα τον αστακό -Αφήνετε να βράσει για μισή ώρα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά : Για τη σος τυριού 40 γρ. βούτυρο 40 γρ. αλεύρι κοινής χρήσης 600 ml ζεσταμένο γάλα 110 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 πρέζα[...]
Πηγή: yumyum.gr1 αστακος 1 μερος βουτηρο 1 μερος λεμονι λιγο μα'ι'ντανο Μέθοδος Εκτέλεσης Αν ο αστακός είναι ζωντανός, τον ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 2-3 λεπτά.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛ ΙΤΑΛΙΑΝΑ Υλικά 1 αστακό (1½ κιλού) ζωντανό ⅓ κούπας βούτυρο λιωμένο 200 γραμμάρια λιγκουίνι ¼ κούπας λάδι 1 σκελίδα σκόρδο 400[...]
Πηγή: greekouzina.gr