Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι ½ κιλό κριθαράκι χοντρό 1 ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό 500 γρ σάλτσα ντομάτας 250 γρ παρμεζάνα ½ ποτήρι κονιάκ αλάτι πιπέρι για την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕνα παραδοσιακό, αγαπημένο φαγητό. Κυριακάτικο κυρίως, με όλη την οικογένεια στο τραπέζι και καλό κρασάκι ή μπυρίτσα τώρα το καλοκαίρι!!! Ευχαριστούμε πολύ,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΥλικά 700 – 800 γρ. μοσχάρι χωρίς κόκαλο, από κιλότο ή ελιά, κομμένο σε μέτρια προς μικρά κομμάτια 100 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 κιλό βοδινό κρέας μπούτι, κομμένο σε καρέ 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα τριμμένα 1 φλιτζ. κόκκινο κρασί 2 φλιτζ. χυμός ντομάτας 3-4[...]
Πηγή: mamapeinao.grΕνα παραδοσιακό, αγαπημένο φαγητό. Κυριακάτικο κυρίως, με όλη την οικογένεια στο τραπέζι και καλό κρασάκι ή μπυρίτσα τώρα το καλοκαίρι!!! Ευχαριστούμε πολύ,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΓιορτή της μητέρας σήμερα, χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες αλλά και σε όλες τις γιαγιάδες που μεγάλωσαν τα εγγόνια τους σαν μάνες. Μαμαδίστικο φαγητό σήμερα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το γιουβέτσι στο φούρνο γίνεται πιο νόστιμο στη γάστρα. Γενικά, η γάστρα κάνει πιο νόστιμα τα ψητά γιατί κλείνει μέσα τους ατμούς του[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 1,2-1,5 κ. μοσχαράκι (ελιά, φιλέτο, κόντρα, σπάλα ακόμη και κιλότο ) 1/2 κ. χυλοπιτάκι ψιλό 1/2 π. νερού λευκό κρασί (συνιστάται : κόκκινο) 3-4[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΑγαπημένο φαγητό της οικογένειας για όλες τις εποχές, που δεν ξέρω κάποιον που να μην το τρώει. Για να μας γίνει σπυρωτό και όχι λασπιασμένο και αργότερα όταν[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕίναι ένα πεντανόστιμο Κυριακάτικο φαγάκι που με την προσθήκη της μελιτζάνας - γίνεται ακόμα πιο νόστιμο! Αν το αφήσετε να κρυώσει και να απορροφήσει τα υγρά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1.000 γραμ. μοσχαράκι (ποντίκι) κομμένο τας κεμπάπ 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κανονικά κομμάτια[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιατί τα παραδοσιακά πιάτα έχουν πάντα άλλη αξία... γιουβετσάκι όπως το έφτιαχνε η μαμά! Τότε που μύριζε όλο το σπίτι ντομάτα, κρεμμυδάκι και σκόρδο να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ για 6 άτομα Υλικά 400 γραμμάρια μανεστράκι 1½ κιλό μοσχάρι γάλακτος, κομμένο σε κύβους 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 2 πιπεριές κέρατο[...]
Πηγή: greekouzina.gr