Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Γιατί τα παραδοσιακά πιάτα έχουν πάντα άλλη αξία... γιουβετσάκι όπως το έφτιαχνε η μαμά! Τότε που μύριζε όλο το σπίτι ντομάτα, κρεμμυδάκι και σκόρδο να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 700 – 800 γρ. μοσχάρι χωρίς κόκαλο, από κιλότο ή ελιά, κομμένο σε μέτρια προς μικρά κομμάτια 100 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το γιουβέτσι στο φούρνο γίνεται πιο νόστιμο στη γάστρα. Γενικά, η γάστρα κάνει πιο νόστιμα τα ψητά γιατί κλείνει μέσα τους ατμούς του[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 1,2-1,5 κ. μοσχαράκι (ελιά, φιλέτο, κόντρα, σπάλα ακόμη και κιλότο ) 1/2 κ. χυλοπιτάκι ψιλό 1/2 π. νερού λευκό κρασί (συνιστάται : κόκκινο) 3-4[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι λάπα η κιλότο σε μερίδες 1 ντοματάκι κον κασέ και 1 πακέτο κριθαράκι 1 κ.σ πελτέ 2 κρεμμύδια 1/2 ποτήρι κρασί 2-3 φύλλα δάφνης πιπέρι –[...]
Πηγή: omanoclock.grΥλικά:1 κιλό μοσχάρι λάπα η κιλότο σε μερίδες1 ντοματάκι κον κασέ και1 πακέτο κριθαράκι1 κ.σ πελτέ2 κρεμμύδια1/2 ποτήρι κρασί2-3 φύλλα δάφνηςπιπέρι – αλάτι1[...]
Πηγή: omanoclock.gr