Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 6 φρέσκιες αγκινάρες 3 λεμόνια 3 σκελίδες σκόρδο λειωμένες 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο (ακόμα καλύτερα, αγουρέλαιο) αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 12 αγκινάρες καθαρισμένες και κομμένες στα 2 ή στα 4 αν είναι μεγάλες Πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια-κύβους (προαιρετικά, για συνοδεία) 2 ξερά[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΥλικά 600 γρ. αγκινάρες 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 500 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα 1 φλιτζάνι ζωμό[...]
Πηγή: icookgreek.comΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ " Trifolati " στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ Αν στην Ελλάδα η κλασσική συνταγή για τις αγκινάρες είναι η " αγκινάρες αλά πολίτα ", τότε στην Ιταλία είναι η " αγκινάρες αλά ρομάνα ".[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα φαγητό με πολύ μεγάλη ιστορία, στον τόπο μας αλλά και στις παλιές πατρίδες της Μικράς Ασίας. Αυτή είναι η συνταγή, ακριβώς όπως την είχε φέρει η προγιαγιά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 10 βρασμένες αγκινάρες 1/2 κιλό κιμά 1/4 φλ. τσαγιού λάδι 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού κρασί κόκκινο 1 κουταλάκι τσαγιού[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (για 1 άτομο) 1 αβγό mollet 1 αγκινάρα 2 κ.σ, αλεσμένα μανιτάρια 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 2 κ.σ. προσούτο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες Αλατοπίπερο Παρασκευή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜιά συνταγή αφιερωμένη από καρδιάς (καρδιάς πίπης, ουχί αγκινάρας) στη july88. Τι χρειαζόμαστε: 10 αγκινάρες φρέσκιες 600 gr κιμά μοσχαρίσιο 1 kg πατάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 μικρές και μαλακές αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 2-3 φύλλα μέντας μαϊντανός αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 6 μέτριες αγκινάρες 1 κουτ. σούπας αλάτι 1 λιωμένες σκελίδες σκόρδο 2 ματσάκια μαϊντανό 100 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 3 ντομάτες 1 λεμόνι[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΥλικά : 6 αγκινάρες 1/2 φλυτζάνι φυτικό βούτυρο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα άνηθο ψιλοκομμένο 1 κιλό αρακά χυμό από 1 λεμόνι μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr8 μικρές και μαλακές αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 2-3 φύλλα μέντας μαϊντανός αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 4 αγκινάρες αλεύρι λίγο baking powder (μισό κουταλάκι τσαγιού περίπου) νερό όσο πάρει αλάτι, πιπέρι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και μαϊντανός λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ " Trifolati " στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr