Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ " Trifolati " στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 6 μέτριες (μαύρες) αγκινάρες, ½ φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 γεμάτο κουταλάκι ξεφυλλισμένο φρέσκο θυμάρι, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 αγκινάρες κομμένες σε 4-6 κομμάτια έκαστη, ανάλογα με το μέγεθος 2 πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 1 μεγάλο καρότο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 6 φρέσκιες αγκινάρες 3 λεμόνια 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/2 κούπα ε.π. ελαιόλαδο (ακόμα καλύτερα, αγουρέλαιο) αλάτι,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα από τα καθημερινά ανοιξιάτικα φαγάκια, εύκολο, οικονομικό και νόστιμο. Υλικά: 6 αγκινάρες 1/3 φλ. λάδι 1/2 κρεμμύδι ξερό 1/2 φλ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοια εποχή, που γίνονταν οι αγκινάρες και τα μπιζέλια, η γιαγιά μου έφτιαχνε αυτό το φαγητό. Τον βασιλιά των λαδερών και τη χαρά των νηστευόντων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα φαγητό με πολύ μεγάλη ιστορία, στον τόπο μας αλλά και στις παλιές πατρίδες της Μικράς Ασίας. Αυτή είναι η συνταγή, ακριβώς όπως την είχε φέρει η προγιαγιά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 600 γρ. αγκινάρες 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 500 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα 1 φλιτζάνι ζωμό[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι χρειαζόμαστε: 4 αγκινάρες αλεύρι λίγο baking powder (μισό κουταλάκι τσαγιού περίπου) νερό όσο πάρει αλάτι, πιπέρι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και μαϊντανός λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ " Trifolati " στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα φαγητό με πολύ μεγάλη ιστορία, στον τόπο μας αλλά και στις παλιές πατρίδες της Μικράς Ασίας. Αυτή είναι η συνταγή, ακριβώς όπως την είχε φέρει η προγιαγιά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grυλικά 6 φρέσκιες αγκινάρες 3 λεμόνια 3 σκελίδες σκόρδο λειωμένες 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο (ακόμα καλύτερα, αγουρέλαιο) αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami8 μικρές και μαλακές αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 2-3 φύλλα μέντας μαϊντανός αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook8 μικρές και μαλακές αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 2-3 φύλλα μέντας μαϊντανός αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού 4 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1 φύλλο δάφνης 16 μαγειρεμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4-6 ΑΤΟΜΑ) 4 μεγάλες αγκινάρες με τον μίσχο τους, 1 λεμόνι, 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο, 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com