Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Υλικά 500 γραμ. βούτυρο λιωμένο 150 γραμ. ζάχαρη άχνη 2 κρόκους αβγών 200 γραμ. αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα 1 κουταλάκι γλυκού σόδα 3[...]
Πηγή: greekcook.grΕ, ναι, λοιπόν, φέτος τόλμησα κι έφτιαξα γεμιστούς κουραμπιέδες κατά τη διάρκεια ενός κρεσέντου δημιουργικότητας και κούρασης συνάμα. Αν άξιζε τον κόπο; 1000%.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥπέροχοι και αφράτοι κουραμπιέδες! Υλικά : 250 γρ। Βούτυρο γάλακτος (εγώ έβαλα Κέρκυρας) 300 γρ। βούτυρο μαργαρίνη μαλακιά ( βιτάμ) 250 γρ.[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΚαλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλους!!! Οι φετινοί μας Κουραμπιέδες 2013 η συνταγή είναι από Αγαπημένα Αρτοποιήματα. Κουραμπιέδες Υλικά: 500 γρ. αλεύρι 500 γρ.[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 700 γρ. βούτυρο γάλακτος: 400 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα: 300 γρ. (ασπρισμένα) κρόκοι αυγών: 2 ζάχαρη άχνη: 150 γρ. κονιάκ:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Βούτυρο φρέσκο 1 κιλό Άχνη ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας Αυγό 1 τεμ. τον κρόκο χτυπημένο Βανίλια σε σκόνη 2 τεμ. Baking powder 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φρέσκο βούτυρο 1 κιλό Άχνη ζάχαρη 1 πιατάκι του γλυκού Αυγό 1 (μόνο τον κρόκο χτυπημένο) Βανίλιες 2 Baking powder 1 κουταλάκι γλυκού Λεμόνι 1 (μόνο το[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αλεύρι 750 γρ Ζάχαρη 1 πιατάκι του ελληνικού καφέ Βούτυρο γάλακτος 500 γρ Κρόκοι αυγών 4 Kονιάκ 1/2 κούπα Μοσχοκάρυδο τριμμένο 1/2 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: chefoulis.grΔιαφορετικοί κουραμπιέδες, νόστιμοι, μοσχομυρωδάτοι και κυρίως εύκολοι. Δεν χρειάζονται ούτε πολύ χτύπημα, ούτε μίξερ. Γίνονται τριφτοί, λιώνουν στο στόμα και[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΕίναι η στάνταρ συνταγή που κάνω κάθε χρόνο. Η διαφορά της από της άλλες είναι ότι το αμύγδαλο μπαίνει ολόκληρο και αρωματίζεται με τσίπουρο. Υλικά 100 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΠολύ αρωματικοί κουραμπιέδες με άρωμα μαστίχας. Χρειάζονται βούτυρο καλής ποιότητας, λιωμένο, για να αναδείξει τα αρώματα της μαστίχας και των ψημένων[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κουταλάκι τριμμένη μαστίχα 700 γραμμάρια μαλακό αλεύρι 400 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο 1 ½ κούπα αμύγδαλα Μία κούπα ζάχαρη 2 κρόκοι αβγού[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κουταλάκι τριμμένη μαστίχα 700 γραμμάρια μαλακό αλεύρι 400 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο 1 ½ κούπα αμύγδαλα Μία κούπα ζάχαρη 2 κρόκοι αβγού[...]
Πηγή: sidagi.gr2 φλιτζάνια βούτυρο φρέσκο ξεπαγωμένο όχι λιωμένο 1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 1 ποτηράκι ούζο κονιάκ 1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ 2 βανίλιες 4 φλιτζάνια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό 500 γρ βούτυρο φυτίνη 300 γρ αμύγδαλα καβουρντισμένα μαύρα 250 γρ ζάχαρη άχνη 1 σφηνάκι κονιάκ 1 βανίλια άχνη για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 5 αυγά μόνο τους κρόκους 320γρ ζάχαρη 640γρ. βούτυρο 1 κουτ.γλυκού σόδα 1 λεμόνι αμύγδαλα ασπρισμένα αλεύρι όσο πάρει (ή σιμιγδάλι) Για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 φλυτζάνια βούτυρο φρέσκο ξεπαγωμένο όχι λιωμένο 1 φλυτζάνι ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 1 ποτηράκι ούζου κονιάκ 1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ 2 βανίλλιες 4[...]
Πηγή: greekmasa.grΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΜΕΣΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Ν.ΑΡΤΑΚΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.gr