Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Είναι η παραδοσιακή συνταγή της Θράκης και είναι τέλεια. Τα υλικά προσαρμόστε τα ανάλογα με την χωριτικότητα του ψυγείου σας. Είναι ένας ........... μεζές για[...]
Πηγή: greekmasa.gr200γρ. καβουρμάς 3 αυγά ½ ντομάτα κομμένη κονκασέ 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. κασέρι ή γραβιέρα τριμμένη 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Σοτάρουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr150 γρ. καβουρμάς κοτόπουλο SARY 50 γρ. κοπανιστή με φιστίκι Αιγίνης 1 Μαρούλι FARMER REPUBLIC 1 ραντίτσιο FARMER REPUBLIC ½ φινόκιο FARMER REPUBLIC 50[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γρ. καβουρμάς μοσχάρι SARY 8 πιπεριές πράσινες FARMER REPUBLIC 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο FARMER REPUBLIC 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαβουρμάς σε πήλινο Ατομική μερίδα Υλικά 150 γρμ καβουρμά 1 φέτα τυρί φέτα 1 ροδέλα ντομάτα 1 καυτερή πιπεριά κατά προτίμηση 2 κομματάκια σκόρδο πολύ λίγο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜαζί σας ξανά! Τι σας έχω σήμερα ; Μα τι άλλο; Ένα ακόμα ταξίδι στην γευστική Ελλάδα! Τον τελευταίο καιρό είμαστε συνεχώς στους δρόμους... Απ΄την Λέσβο[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΜεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Αυτό είναι το συμπέρασμα, για μια ακόμη φορά. Κι αν δε επιπλέον η μπουκιά είναι αξιώσεων τότε ξέχνα τελείως τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr200γρ. βουβαλίσιος καβουρμάς 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες 1 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη (προαιρετικά) Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε στο[...]
Πηγή: cooklos.grΟ Καβουρμάς είναι ένα παραδοσιακό πικάντικο αλλά όχι καυτερό αλλαντικό που συνηθίζεται πολύ στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Θράκη. Εκεί τον πρωτοέφαγα κι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤρομερός μεζές για όσους ξέρουν να τρώνε!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 250 γρ χοιρινό αλάτι πιπέρι ρίγανη κίμινο πράσα, σκόρδο προαιρετικά μεμβράνη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια 2 κιλά κρέας μοσχάρι από λάπα και πλαϊνά και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σε πολύ σιγανή φωτιά, να βράσει σκεπασμένο, με 40[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚι ένα πιάτο μη νηστίσιμο και όχι απλά μη νηστίσιμο αλλά ό,τι καλύτερο για όσους δε νηστεύουν. Πλούσιο σε αρώματα, γεύσεις και ιδιαίτερα υλικά όπως ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα κάτι γρήγορο και απλό. Ένα πιάτο που ετοιμάζεται σε λίγα λεπτά κι όμως είναι πλήρες και χορταστικό. Ένα πιάτο που σαν φοιτήτρια το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια 2 κιλά κρέας μοσχάρι από λάπα και πλαϊνά και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σε πολύ σιγανή φωτιά, να βράσει σκεπασμένο, με 40[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr500 γραμμ. χυλοπίτες χωριάτικες 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γραμμ. καβουρμάς (βουβαλίσιο παστό κρέας. Θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ) 1 ξερό κρεμμύδι[...]
Πηγή: argiro.grΕίναι ο γνωστός μακεδονίτικος καβουρμάς μια μίξη κρεάτων όπως μοσχάρι, χοιρινό και πρόβατο βρασμένα αρκετή ώρα με μπαχαρικά συνδιασμένος με υπέροχα φασόλια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας καταπληκτικός ουζομεζές για το χειμώνα Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια καβουρμά (μοσχαρίσιο ή ανάμικτο πρόβιο με χοιρινό) 1 αυγό 1 μικρή ντομάτα σε φέτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠίτσα με καβουρμά, μανιτάρια και παραδοσιακό κασέρι Κομμάτια: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 50’, Κόστος: 10 € ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη της[...]
Πηγή: foodtrails.gr