Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Τρομερός μεζές για όσους ξέρουν να τρώνε!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 250 γρ χοιρινό αλάτι πιπέρι ρίγανη κίμινο πράσα, σκόρδο προαιρετικά μεμβράνη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας καταπληκτικός ουζομεζές για το χειμώνα Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια καβουρμά (μοσχαρίσιο ή ανάμικτο πρόβιο με χοιρινό) 1 αυγό 1 μικρή ντομάτα σε φέτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Καβουρμάς είναι ένα παραδοσιακό πικάντικο αλλά όχι καυτερό αλλαντικό που συνηθίζεται πολύ στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Θράκη. Εκεί τον πρωτοέφαγα κι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Αυτό είναι το συμπέρασμα, για μια ακόμη φορά. Κι αν δε επιπλέον η μπουκιά είναι αξιώσεων τότε ξέχνα τελείως τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Κους Κους Βουβαλίσιος καβουρμάς Λουκάνικο βουβαλίσιο Βουβαλίσιο γάλα Κρεμμύδι Ντομάτα Λάδι Αλάτι και Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε το κους κους στο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό χοιρινό κρέας (σπάλα στήθος ,πλευρά χωρίς κόκκαλα) 1 κιλό μοσχαριαπό λάπα μαζί με πλαινά 40 γραμμάρια αλάτι 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: sidagi.grΚαβουρμάς Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπτά Υλικά 3 kg χοιρινή σπάλα κομμένη σε μικρά κομμάτια 5 κουταλιές αλάτι 1kg βούτυρο φυτίνη[...]
Πηγή: kouzzzina.grΣε μια συζήτηση που είχα με τον ανιψιό μου για την αγαπημένη του πίτσα με λαχανάκια Βρυξελλών, αναρωτηθήκαμε πως θα ήταν μια παρόμοια πίτα. Κάπως έτσι είπα να[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΕίναι η παραδοσιακή συνταγή της Θράκης και είναι τέλεια. Τα υλικά προσαρμόστε τα ανάλογα με την χωριτικότητα του ψυγείου σας. Είναι ένας ........... μεζές για[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι ο γνωστός μακεδονίτικος καβουρμάς μια μίξη κρεάτων όπως μοσχάρι, χοιρινό και πρόβατο βρασμένα αρκετή ώρα με μπαχαρικά συνδιασμένος με υπέροχα φασόλια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr