Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Απίστευτα νόστιμο Τι χρειαζόμαστε: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1,200ml γάλα 2φλ ζάχαρη 1φλ νισεστές (ή 1φλ μισό μισό σιμιγδάλι και νισεστές) 3 αυγά 1κσ γεμάτη βούτυρο ΣΙΡΟΠΙ 4φλ νερό 2φλ ζάχαρη ή εναλλακτικά αυτή τη[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΥλικά για ένα ταψάκι 24-26 εκατοστά 300 γραμμάρια φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο από τα καταστήματα που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα 250 γραμμάρια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για το ταψί πυρέξ το μακρόστενο 6-7 φύλα κρούστας τύπου Βηρυτού το μοβ πακέτο του Κανάκη η φρέσκο φύλο 1 λίτρο γάλα καρύδας 50 γρ ινδική καρύδα τριμμένη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπλή, γλυκιά, παραδοσιακή γαλατόπιτα με φύλλο και σιρόπι που θυμίζει γαλακτομπούρεκο. Υλικά 6 ποτήρια γάλα κατσικίσιο 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσης 1[...]
Πηγή: magiacook.grΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 450 γρ φύλλα κρούστας 250 γρ βούτυρο Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη (250 γρ) 60 γρ βούτυρο (3 κ.σ) 4 αυγά 1 βανίλια 120 γρ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά για το ταψί πυρέξ το μακρόστενο 6-7 φύλα κρούστας τύπου Βηρυτού το μοβ πακέτο του Κανάκη η φρέσκο φύλο 1 λίτρο γάλα καρύδας 50 γρ ινδική καρύδα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για την κρέμα: 700 γρ. γάλα φρέσκο 300 γρ. κρέμα γάλακτος 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 6 κρόκοι αυγών 80 γρ. κορν φλάουερ 1 κλωναράκι βανίλιας Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλύτερο γαλακτομπούρεκο δεν έχω δοκιμάσει! Αξίζει πολλά! Τραγανό το φύλλο ακόμα και μετά από μέρες στο ψυγείο! Το σιρόπι σε πολύ καλές αναλογίες! Τι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά για ένα ταψάκι 24-26 εκατοστά 300 γραμμάρια φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο από τα καταστήματα που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα 250[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για ένα ταψάκι 24-26 εκατοστά300 γραμμάρια φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο από τα καταστήματα που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα250 γραμμάρια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Έχετε φάει γαλακτομπούρεκο με καταίφι; Αν όχι, καιρός να το φτιάξετε. Είναι τέλειο. Ο συνδυασμός της κρέμας με το ροδοψημένο και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑγαπητοί μας φίλοι θα θέλαμε να δώσετε την προσοχή σας στον πρόλογο αυτής της ανάρτησης πριν πάτε στη συνταγή, σας αφορά όλους. Τον Μάιο του 2008 εγώ η Λίνα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια διαφορετική ιδέα για γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. γάλα 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά και 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωρίς σιμιγδάλι, χωρίς αβγά! Απλά, το τέλειο γαλακτομπούρεκο! Εύκολα και γρήγορα, μια συνταγή από την θεία μου. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το ταψί 7 φύλλα κρούστας πολίτικα 300 γρ. φύλλο κανταΐφι 200-250 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο λιωμένο Για την κρέμα γαλακτομπούρεκου 1-1/2 λίτρο γάλα φρέσκο[...]
Πηγή: argiro.gr