Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Παρακάτω θα σας δώσω μια συνταγή για την παρασκευή κρέμας γαλακτομπούρεκου με ένα πακέτο φύλλο κρούστας για μέτριο ταψί. Οι υπόλοιπες διαδικασίες (βουτύρομα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ φύλλο κρούστας Βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα Για την Κρέμα: 8 ποτήρια γάλα 1 ποτήρι σιμυγδάλι ψιλό 8 αυγά 1,5 ποτήρι ζάχαρη 100 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,5 κιλό σουπιά 300 ml λευκό κρασί 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 800 ml.- 1 λίτρο γάλα 150 γρ. γιαούρτι πρόβειο 200 γρ. βούτυρο ένα ματσάκι μάραθο λίγο βασιλικό λίγο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Chef Diaries - Συνταγή για Γαλακτομπούρεκο Μουσική: Koop - Baby
1,5 κιλό σουπιά 300 ml λευκό κρασί 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 800 ml.- 1 λίτρο γάλα 150 γρ. γιαούρτι πρόβειο 200 γρ. βούτυρο ένα ματσάκι μάραθο λίγο βασιλικό λίγο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌπως είπε χθες η Ειρήνη, τα σιροπιαστά γλυκάκια θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, μαζί με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Αφού μοιράστηκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌχι, το γαλακτομπούρεκο δεν είναι «εύκολο» γλυκό, αλλά η όλη προσπάθεια και διαδικασία αξίζει να την περάσουμε για απολαύσουμε το εντυπωσιακά γευστικό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓαλακτομπούρεκο θεϊκό!!! ΥΛΙΚΑ 500 γρ.φυλλο κρούστας 200 γρ.βουτυρο για φύλλα , κρέμα και σιρόπι. Κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 200 γρ.ζαχαρουχο 3 αυγά 1 βανίλια 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 8 αυγά (τα 3 ολόκληρα μόνο) 750 γρ. ζάχαρη 1 φλ. τσ. σιμιγδάλι 2 βανίλιες 1/2 κιλό φύλλο κρούστας ή φύλλο Βυρηττού 8 φλ. τσ. γάλα φρέσκο (όχι εβαπορέ)[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι ένα φοβερό γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα, ότι πρέπει για τώρα στη νηστεία. Τι χρειαζόμαστε: 4 κούπες ρόφημα σόγιας 5 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό 1/4 κούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧτυπάμε καλά στο μίξερ με το φτερό, το φρέσκο τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και τους κρόκους. Βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr