Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Μους σοκολάτας! Τι χρειαζόμαστε: 2 φακελάκια ζελατίνη σκόνη 1 φλ. νερό 8 κουταλιές ζάχαρη 7 κουταλιές άγλυκη σκόνη κακάο 1 φλ. γάλα 2 βανίλιες 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝάμαι κι εγώωωωω!! Πάλι εδώ, αγαπημένες μου μπλογκοφίλες, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή να προσπαθώ να ηρεμήσω από την ένταση των δύο προηγούμενων ημερών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓλυκός καλοκαιρινός πειρασμός Γλυκούς πειρασμούς συναντούμε παντού και κατά κοινή ομολογία δυσκολευόμαστε να αντισταθούμε στη νοστιμιά και τη δροσιά τους...γι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓλυκιά Μερέντα... ποιός μπορεί να της αντισταθεί; Αυτή η ακαταμάχητη γεύση των παιδικών χρόνων που μεγάλωσε και συνεχίζει να ακολουθεί παιδιά και παιδιά! Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Eίμαι ενθουσιασμένη για τη συνταγή που θα σας δώσω σήμερα αφενός γιατί χρειάζεται μόνο 3 υλικά αφετέρου γιατί είναι πολύ νόστιμη, γρήγορη και πολύ[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Μια ακόμα εβδομάδα καλοκαιρινή με τον ήλιο να παίζει κρυφτούλι εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δεν πειράζει όμως... ας είναι... το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν η προηγούμενη ήταν εβδομάδα super food αυτή θα είναι μια γλυκιά εβδομάδα. Κι όμως υπάρχουν!! Δεν συμφωνείς;; Θα μου πεις... να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα Lingonberries είναι εγγενές φυτό σε μορφή θάμνου της Σκανδιναβίας με βρώσιμους, κατακόκκινους, μικρούς καρπούς και έχουν μια μακρυά ιστορία στη σκανδιναβική[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚαλημέρα! Εεεεε, ναι λοιπόν! Ο πιο αμβισβητήσιμος άγιος χτυπάει την πόρτα μας. Κατ' άλλους εμπορικός, κατ' άλλους άγιος που τον τιμάμε, κατ' άλλους "εδώ ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓλυκιά Μερέντα... ποιός μπορεί να της αντισταθεί; Αυτή η ακαταμάχητη γεύση των παιδικών χρόνων που μεγάλωσε και συνεχίζει να ακολουθεί παιδιά και παιδιά! Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπίσημη ονομασία: Charlotte aux poires et au chocolat. Γλυκό με μους αχλάδι και μους σοκολάτα. Κλασσική συνταγή με αξεπέραστη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Για τους λάτρεις της φράουλας!!!! Υλικά 250 γρ. σαντιγί 1 φάκελο κρέμα στιγμής με γεύση φράουλα 1/2 κούπα σιρόπι φράουλα γάλα όσο γράφει η συσκευασία[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΗ κολοκύθα σχετίζεται στο μυαλό των περισσότερων με το Halloween . Στην Ελλάδα δεν τις χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα ούτε στη μαγειρική ούτε στη ζαχαροπλαστική αν[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr250 γρ. ανθότυρο 1 φύλλο ζελατίνας (5 γρ.) 250 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή) 40 γρ. ζάχαρη άχνη 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. φράουλες 150 γρ. ζάχαρη 4 φύλλα ζελατίνης 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Λιπαρά Οδηγίες Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr