Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Επίσημη ονομασία: Charlotte aux poires et au chocolat. Γλυκό με μους αχλάδι και μους σοκολάτα. Κλασσική συνταγή με αξεπέραστη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜους σοκολάτας! Τι χρειαζόμαστε: 2 φακελάκια ζελατίνη σκόνη 1 φλ. νερό 8 κουταλιές ζάχαρη 7 κουταλιές άγλυκη σκόνη κακάο 1 φλ. γάλα 2 βανίλιες 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωρίς αυγά, γρήγορη και πεντανόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. λευκή σοκολάτα σε κομμάτια 300 ml κρέμα γάλακτος ρευστή μερικές σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλου ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Για τους λάτρεις της φράουλας!!!! Υλικά 250 γρ. σαντιγί 1 φάκελο κρέμα στιγμής με γεύση φράουλα 1/2 κούπα σιρόπι φράουλα γάλα όσο γράφει η συσκευασία[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΗ Κλαίρη μας στέλνει αρωματική συνταγή για μους μέντας. Υλικά Φάση Α: 3 κροκάδια 100 γρ.ζάχαρη 150 γρ.λικέρ μέντα Ζεσταίνω ελαφρά το μείγμα (ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ) 100[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓλυκός καλοκαιρινός πειρασμός Γλυκούς πειρασμούς συναντούμε παντού και κατά κοινή ομολογία δυσκολευόμαστε να αντισταθούμε στη νοστιμιά και τη δροσιά τους...γι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Eίμαι ενθουσιασμένη για τη συνταγή που θα σας δώσω σήμερα αφενός γιατί χρειάζεται μόνο 3 υλικά αφετέρου γιατί είναι πολύ νόστιμη, γρήγορη και πολύ[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ κολοκύθα σχετίζεται στο μυαλό των περισσότερων με το Halloween . Στην Ελλάδα δεν τις χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα ούτε στη μαγειρική ούτε στη ζαχαροπλαστική αν[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤα Lingonberries είναι εγγενές φυτό σε μορφή θάμνου της Σκανδιναβίας με βρώσιμους, κατακόκκινους, μικρούς καρπούς και έχουν μια μακρυά ιστορία στη σκανδιναβική[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚαλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! To κίτρινο ήταν πάντα το αγαπημένο μου χρώμα! Πολλοί λένε ότι είναι το χρώμα του μίσους και της δειλίας!! Αλλά πάλι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! To κίτρινο ήταν πάντα το αγαπημένο μου χρώμα! Πολλοί λένε ότι είναι το χρώμα του μίσους και της δειλίας!! Αλλά πάλι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr250 γρ. ανθότυρο 1 φύλλο ζελατίνας (5 γρ.) 250 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή) 40 γρ. ζάχαρη άχνη 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ τυρί mascarpone 125 ml κρέμα γάλακτος για γλυκά 100 γρ ζάχαρη (κρυσταλλική λεπτή ή και άχνη) 1 μεγάλο, ζουμερό, λεμόνι Οδηγίες Σε ένα μπολ δουλεύουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. φράουλες 150 γρ. ζάχαρη 4 φύλλα ζελατίνης 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Λιπαρά Οδηγίες Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr