Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Σούπα αυγολέμονο από τη Ζάκυνθο. Την τρώμε όλο το χειμώνα και κυρίως τα Χριστούγεννα. Μοιάζει περισσότερο με παχύρρευστο ριζότο. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυγολέμονο πετυχημένο, που δεν "κόβει"!!! Δίνει κρεμώδεις σούπες και σάλτσες! Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 ποτηράκι του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : 4 κύβοι ζωμός κοτόπουλου 1 κουταλάκι μίγμα μυρωδικών 4 φλιτζάνι βραστό νερό λίγο πιπέρι χοντραλεσμένο 2 κουταλιές ρύζι ωμό 2 μέτρια αβγά[...]
Πηγή: yumyum.grΓια να αβγοκόψουμε ένα φαγητό χρειάζεται πάνω κάτω η ίδια διαδικασία. Ας έχουμε λοιπόν κατά νου τα παρακάτω που είναι και τα βασικά και όπου χρειαστεί[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΤο παραδοσιακό αυγολέμονο ή αυγοκοφτό, όπως αλλιώς λέγεται, γίνεται με φρέσκα αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου), αφού χωρίσουμε πρώτα τους κρόκκους από τ᾿[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά : 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 ποτηράκι του κρασιού χυμός λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Αρκετές κουταλιές σούπας, (περίπου 1 φλιτζάνι )[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grτο ζωμό από το φαγητό μας 3 λεμόνια το χυμό τους 2 αυγά 3-4 κ.σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3-4 κ.σούπας βούτυρο (ή φυτίνη ή μαργαρίνη ό,τι θέλετε) αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν είναι συνταγή, αλλά σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε έστω και μία φορα!! Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά 1/2 (ή και λίγο παραπάνω) λεμόνι 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Υλικά για 3 άτομα 1 ασπράδι αβγού 1 κρόκο αβγού μισό λεμόνι Εκτέλεση Χτυπάμε καλά το ασπράδι να φουσκώσει. Ρίχνουμε τον κρόκο και συνεχίζουμε να[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr