Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Ντομάτες Αλάτι σκόρδο βασιλικό ή ρίγανη Κόβετε τις ντομάτες στη μέση και τις βάζετε σ'ένα ξέβαδο ταψί. Βάζετε μισό κουταλάκι του τσαγιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛένε πως η καλύτερη εποχή για τα πομοντόρια είναι ο Αύγουστος, γι αυτό μου έκανε εντύπωση όταν πέτυχα στην λαϊκή μου ωραιότατες ντομάτες πομοντόρο. Ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπορεί να μην είναι φαγητό, μπορεί να τη φας και να μη χορτάσεις, αλλά είναι ένα ορεκτικό που δίνει απίστευτη νοστιμιά στα φαγητά, αλλά και στις σαλάτες που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΜπορούμε να φτιάξουμε λιαστές ντομάτες όταν ζούμε στην πόλη και όχι στο χωριό; Και βέβαια μπορούμε, αρκεί μεράκι να υπάρχει, θέληση και καλή διάθεση... [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΓια νοστιμιά στις σαλάτες και τις σάλτσες μας !!! Υλικά Ντοματίνια Κρήτης Ελαιόλαδο Ξύδι Σκόρδο Κάπαρη Βασιλικός..δεντρολίβανο..δάφνη Αλάτι οχι πολύ, και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr«Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»… από τις παροιμίες που με τον καιρό και την εμπειρία βρίσκει αρκετό έδαφος στην κουζίνα. Τονώνει την αυτοπεποίθηση[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά ντοματάκια πομοντόρια αλατι χοντρό σπορέλαιο ρίγανη σκορδάκι μερικά φύλλα δάφνης Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια βγάζουμε όλα τα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο καλοκαίρι είναι η εποχή της ντομάτας , ας φτιάξουμε λιαστές ντομάτες σε λάδι![...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛιαστές ντομάτες και ντοματίνια Θέλουμε ντοματίνια, ή ντομάτες σε χοντρές φέτες, χοντρό αλάτι, λαδόκολλα, τούλι και πολύ ήλιο. Πλένουμε τα ντοματίνια, τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤώρα που βρίσκουμε ώριμες ντομάτες σε αφθονία, είναι η κατάλληλη εποχή να φτιάξουμε σπιτικές λιαστές ντομάτες! Ιδανικές για τις σαλάτες αλλά και διάφορες[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤα πρώτα μας ντοματίνια, είναι τόσα πολλά, που δεν τρώγονται όλα, τα περίσσια γίνονται σάλτσα, σήμερα έκανα τις πρώτες λιαστές στο φούρνο, έγιναν υπέροχες,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΑγαπώ το καλοκαίρι! Όχι μόνο για τον ήλιο, τη θάλασσα και τις παραλίες αλλά και για το φαγητό ... Υπάρχουν τόσα πολλά φρέσκα λαχανικά και φρούτα που είναι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά ντοματάκια πομοντόρια αλατι χοντρό σπορέλαιο ρίγανη σκορδάκι μερικά φύλλα δάφνης Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΘα χρειαστείτε Yλικά •ντομάτες σφιχτές, ώριμες, μεσαίου μεγέθους •χοντρό αλάτι •λάδι •ξίδι •δάφνη •αλάτι •πιπέρι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι άνθρωποι, όταν δεν είχαν άλλο τρόπο να συντηρήσουν τις ντομάτες, τις ξέραιναν στον ήλιο, αφαιρώντας όλα τα υγρά τους, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην αποθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈχω ένα κόλλημα, μια εξάρτηση. Λέγεται λιαστή ντομάτα. Πιστεύω πως αντιπροσωπεύει όλη τη δύναμη και την απλότητα της μεσογειακής κουζίνας. Από τη στιγμή που[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια να γίνει τούτο το εκλεκτό, συριανής καταγωγής μεζεδάκι πρέπει να έχουμε λιαστές ντομάτες που να μην είναι στο λάδι. Να είναι δηλαδή απλώς λιαστές. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό αποξηραμένες ντομάτες 1/2 λίτρο άσπρο ξύδι από κρασί 1/2 λίτρο άσπρο ξηρό κρασί 1/2 λίτρο νερό 2 κτσ θαλασσινό αλάτι 2 φύλλα δάφνη 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr