Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Ένα μεζεδάκι από την πατρίδα της μητέρας μου τη Σύρο. Το πρωτοφάγαμε στην «ταβέρνα του Αή», κάτω από την πλατεία Δημαρχείου κι από τότε το έχω συχνά στο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά ντοματάκια πομοντόρια αλατι χοντρό σπορέλαιο ρίγανη σκορδάκι μερικά φύλλα δάφνης Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια βγάζουμε όλα τα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝτομάτες λιαστές στον ήλιο! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Ντομάτες γερές και κόκκινες τις συνηθισμένες ή[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΔεν είναι εύκολο, αν ζεις σε πόλη και μάλιστα σε διαμέρισμα, να φτιάξεις τις δικές σου λιαστές ντομάτες. Υπάρχει λοιπόν εύκολος και ξεκούραστος τρόπος να τις[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟι έτοιμες λιαστές ντομάτες που κυκλοφορούν στην αγορά, αυτές που προσφέρουν οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες, είναι Τουρκίας και κολυμπάνε σε ηλιέλαιο,[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr1 κιλό αποξηραμένες ντομάτες 1/2 λίτρο άσπρο ξύδι από κρασί 1/2 λίτρο άσπρο ξηρό κρασί 1/2 λίτρο νερό 2 κτσ θαλασσινό αλάτι 2 φύλλα δάφνη 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορεί να μην είναι φαγητό, μπορεί να τη φας και να μη χορτάσεις, αλλά είναι ένα ορεκτικό που δίνει απίστευτη νοστιμιά στα φαγητά, αλλά και στις σαλάτες που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΓια νοστιμιά στις σαλάτες και τις σάλτσες μας !!! Υλικά Ντοματίνια Κρήτης Ελαιόλαδο Ξύδι Σκόρδο Κάπαρη Βασιλικός..δεντρολίβανο..δάφνη Αλάτι οχι πολύ, και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛένε πως η καλύτερη εποχή για τα πομοντόρια είναι ο Αύγουστος, γι αυτό μου έκανε εντύπωση όταν πέτυχα στην λαϊκή μου ωραιότατες ντομάτες πομοντόρο. Ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Ντομάτες Αλάτι σκόρδο βασιλικό ή ρίγανη Κόβετε τις ντομάτες στη μέση και τις βάζετε σ'ένα ξέβαδο ταψί. Βάζετε μισό κουταλάκι του τσαγιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛιαστές ντομάτες και ντοματίνια Θέλουμε ντοματίνια, ή ντομάτες σε χοντρές φέτες, χοντρό αλάτι, λαδόκολλα, τούλι και πολύ ήλιο. Πλένουμε τα ντοματίνια, τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤα πρώτα μας ντοματίνια, είναι τόσα πολλά, που δεν τρώγονται όλα, τα περίσσια γίνονται σάλτσα, σήμερα έκανα τις πρώτες λιαστές στο φούρνο, έγιναν υπέροχες,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά ντοματάκια πομοντόρια αλατι χοντρό σπορέλαιο ρίγανη σκορδάκι μερικά φύλλα δάφνης Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι άνθρωποι, όταν δεν είχαν άλλο τρόπο να συντηρήσουν τις ντομάτες, τις ξέραιναν στον ήλιο, αφαιρώντας όλα τα υγρά τους, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην αποθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈχω ένα κόλλημα, μια εξάρτηση. Λέγεται λιαστή ντομάτα. Πιστεύω πως αντιπροσωπεύει όλη τη δύναμη και την απλότητα της μεσογειακής κουζίνας. Από τη στιγμή που[...]
Πηγή: bostanistas.grΌπως κάθε cook blogger που σέβεται τον εαυτό του και τους αναγνώστες του,έτσι και εγώ προσπαθώ να σέβομαι τους αναγνώστες αλλά και αυτά που πρεσβεύω.Έτσι[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤώρα που βρίσκουμε ώριμες ντομάτες σε αφθονία, είναι η κατάλληλη εποχή να φτιάξουμε σπιτικές λιαστές ντομάτες! Ιδανικές για τις σαλάτες αλλά και διάφορες[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Στο τελος του καλοκαιριου ετοιμαζουμε τις λιαστες ντοματες και τις σαλτσες για ολη την χρονια. Τις λιαστες ντοματες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr