Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Ένα μεζεδάκι από την πατρίδα της μητέρας μου τη Σύρο. Το πρωτοφάγαμε στην «ταβέρνα του Αή», κάτω από την πλατεία Δημαρχείου κι από τότε το έχω συχνά στο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑγαπώ το καλοκαίρι! Όχι μόνο για τον ήλιο, τη θάλασσα και τις παραλίες αλλά και για το φαγητό ... Υπάρχουν τόσα πολλά φρέσκα λαχανικά και φρούτα που είναι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΜπορούμε να φτιάξουμε λιαστές ντομάτες όταν ζούμε στην πόλη και όχι στο χωριό; Και βέβαια μπορούμε, αρκεί μεράκι να υπάρχει, θέληση και καλή διάθεση... [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΥλικά ντοματάκια πομοντόρια αλατι χοντρό σπορέλαιο ρίγανη σκορδάκι μερικά φύλλα δάφνης Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια βγάζουμε όλα τα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο καλοκαίρι είναι η εποχή της ντομάτας , ας φτιάξουμε λιαστές ντομάτες σε λάδι![...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛένε πως η καλύτερη εποχή για τα πομοντόρια είναι ο Αύγουστος, γι αυτό μου έκανε εντύπωση όταν πέτυχα στην λαϊκή μου ωραιότατες ντομάτες πομοντόρο. Ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛιαστές ντομάτες και ντοματίνια Θέλουμε ντοματίνια, ή ντομάτες σε χοντρές φέτες, χοντρό αλάτι, λαδόκολλα, τούλι και πολύ ήλιο. Πλένουμε τα ντοματίνια, τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤα πρώτα μας ντοματίνια, είναι τόσα πολλά, που δεν τρώγονται όλα, τα περίσσια γίνονται σάλτσα, σήμερα έκανα τις πρώτες λιαστές στο φούρνο, έγιναν υπέροχες,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά ντοματάκια πομοντόρια αλατι χοντρό σπορέλαιο ρίγανη σκορδάκι μερικά φύλλα δάφνης Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα ντοματακια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣυνοδεύει τέλεια όλες τις πράσινες σαλάτες Τι χρειαζόμαστε: 100 gr λιαστές ντομάτες Λίγο λάδι Λίγο νεράκι Ξυδι μπαλσάμικο Μέλι Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘα χρειαστείτε Yλικά •ντομάτες σφιχτές, ώριμες, μεσαίου μεγέθους •χοντρό αλάτι •λάδι •ξίδι •δάφνη •αλάτι •πιπέρι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι άνθρωποι, όταν δεν είχαν άλλο τρόπο να συντηρήσουν τις ντομάτες, τις ξέραιναν στον ήλιο, αφαιρώντας όλα τα υγρά τους, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην αποθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια να γίνει τούτο το εκλεκτό, συριανής καταγωγής μεζεδάκι πρέπει να έχουμε λιαστές ντομάτες που να μην είναι στο λάδι. Να είναι δηλαδή απλώς λιαστές. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 2 άτομα 100 γραμμάρια λιαστές ντομάτες Λίγο ελαιόλαδο Λίγο νερό Ξυδι μπαλσάμικο Μέλι Εκτέλεση Θρυμματίζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι (όχι πάρα πολύ να[...]
Πηγή: sidagi.grΌπως κάθε cook blogger που σέβεται τον εαυτό του και τους αναγνώστες του,έτσι και εγώ προσπαθώ να σέβομαι τους αναγνώστες αλλά και αυτά που πρεσβεύω.Έτσι[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤώρα που βρίσκουμε ώριμες ντομάτες σε αφθονία, είναι η κατάλληλη εποχή να φτιάξουμε σπιτικές λιαστές ντομάτες! Ιδανικές για τις σαλάτες αλλά και διάφορες[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Ντομάτες Αλάτι σκόρδο βασιλικό ή ρίγανη Κόβετε τις ντομάτες στη μέση και τις βάζετε σ'ένα ξέβαδο ταψί. Βάζετε μισό κουταλάκι του τσαγιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι έτοιμες λιαστές ντομάτες που κυκλοφορούν στην αγορά, αυτές που προσφέρουν οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες, είναι Τουρκίας και κολυμπάνε σε ηλιέλαιο,[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr