Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Η συνταγή που ακολουθεί είναι “ακατάλληλη” για άπειρους μάγειρες. Περιέχει σκηνές (και οδηγίες) που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες εάν τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!! Το καλοκαιράκι στο φόρτε του με τον καιρό καλό κι έναν ολόχρυσο ήλιο να μας φωτίζει (ευτυχώς χωρίς να μας καίει), οι τηλεοράσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κιλό ώριμα και καθαρισμένα (από φλούδα και κουκούτσια) ροδάκινα, 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, χυμό από ½ λεμόνι. Οδηγίες 45 Minutes Καθαρίζω τα ροδάκινα, τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5 κιλά ροδάκινα πολύ ώριμα (όσο ποιό ώριμα είναι, τόσο ποιό νόστιμη θα είναι η μαρμελάδα μας) 1.200 gr ζάχαρη (περίπου) Αποστειρωμένα βάζα με καπάκια Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη 1/2 λεμόνι Μέθοδος Εκτέλεσης Τρίβουμε τα ροδάκινα στο χοντρό του τρίφτη και στο τέλος ρίχνουμε όλη την ζάχαρη και το αφήνουμε[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ ιστορία της μαρμελάδας ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα, ως τρόπος διατήρησης αρχικά των κυδωνιών και στην συνέχεια κι άλλων φρούτων. Οι αρχαίοι Έλληνες[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΗ ιστορία της μαρμελάδας ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα, ως τρόπος διατήρησης αρχικά των κυδωνιών και στην συνέχεια κι άλλων φρούτων. Οι αρχαίοι Έλληνες[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grμαρμελάδα ροδάκινο σε 30 λεπτά Το μήλο απ την Περσία όπως αποκαλείται το ροδάκινο (Prunus persica) έχει έρθει (με βαπόρι όπως λέει το άσμα) απ’ την Κίνα. Τα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή και γλυκιά μέρα σας εύχομαι! Μόλις πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι δεν έχω ποστάρει τη συνταγή για τη μαρμελάδα ροδάκινο που φτιάχνω. Θα μου πείτε... και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΙδανική εποχή για να φτιάξουμε μια από τις πιο αγαπημένες μαρμελάδες! Η δοσολογία είναι για 2 μέτρια βάζα: 1 κιλό ώριμα ροδάκινα διαφόρων ειδών (ζυγισμένα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤα ροδάκινα είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα το καλοκαίρι, τόσο να τα τρώω κρύα και ζουμερά μέσα στη ζέστη και να δροσίζομαι όσο και να φτιάχνω πολλά ωραία[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grPeach jam/marmalade χρώμα. νοστιμιά, γλύκα, άρωμα...! Και μόνο που αντικρίζει κανείς αυτήν την μαρμελάδα, το μόνο που θέλει είναι ένα μαχαίρι και μια φέτα ψωμί[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΤο ροδάκινο, είναι η πιο αγαπημένη μαρμελάδα που υπάρχει, μετά ίσως από τη μαρμελάδα φράουλα . Όπως όλα τα σπιτικά γλυκά, είναι μακράν καλύτερα από του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠώς είπατε?Υπάρχει μανταρίνι το καλοκαίρι?...ρώτησα όταν τα είδα μπροστά μου...Κι αν πριν ένα μήνα έβλεπα τέτοια μαρμελάδα, θα απορούσα...Και όμως...οι βόλτες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!! Το καλοκαιράκι στο φόρτε του με τον καιρό καλό κι έναν ολόχρυσο ήλιο να μας φωτίζει (ευτυχώς χωρίς να μας καίει), οι τηλεοράσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή και γλυκιά μέρα σας εύχομαι! Μόλις πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι δεν έχω ποστάρει τη συνταγή για τη μαρμελάδα ροδάκινο που φτιάχνω. Θα μου πείτε... και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑγαπημένη μαρμελάδα το ροδάκινο. Και ειδικά αυτόν τον καιρό μπορείτε να βρείτε πολύ νόστιμα και φτηνά ροδάκινα ώστε να έχετε τη γεύση τους παρέα για το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr500 γρ ροδάκινα με λευκή σάρκα (φρούτα ώριμα, αλλά όχι λιωμένα) 500 γρ ροδάκινα με κίτρινη σάρκα (φρούτα ώριμα, αλλά όχι λιωμένα) 500 γρ ζάχαρη κρυσταλλική[...]
Πηγή: cookpad.com/gr