Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Υλικά Το θώρακα από ένα κατσικάκι 5 φλιτζάνια ρύζι σπυρωτό 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 συκωταριά 3-4 ώριμες ντομάτες ξυσμένες στον τρίφτη αλάτι, πιπέρι, κύμινο 1[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr1 κατσικάκι γάλακτος γύρω στα 5 κιλά 1 συκωταριά από το κατσίκι 10 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο ½[...]
Πηγή: argiro.gr1 κατσικάκι 8 με 10 κιλά 150 γρ βιτάμ 3 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι, δεντρολίβανο και ρίγανη Αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 1 συκωταριά ζεματισμένη και ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ Απαραιτητο το κατσικακι στο πασχαλινο μας τραπεζι, φετος που μου προεκυψε και ιδιαιτερα πολυπληθες, αποφασισα να το γεμισω με ενα νοστιμο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grυλικά ½ κατσικάκι 4 κιλών (από την μέση προς τον λαιμό) 1 συκωταριά ψιλοκομμένη 300 γρ. Βιτάμ 350 γρ. ρύζι τύπου καρολίνα 3-4 κλωναράκια δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαραδοσιακό φαγητό που το τρώμε την ημέρα του Πάσχα ή σε γιορτινές μέρες. Είναι λίγο μπελαλίδικο φαγάκι γι αυτό το ετοιμάζουμε συνήθως από βραδύς, αλλά αξίζει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr1 κατσικάκι, 8 κιλά 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο ξίδι για το πλύσιμο του κρέατος Για τη γέμιση τη συκωταριά από το κατσικάκι 4 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 μπούτι από κατσικάκι φιλεταρισμένο, περίπου 1,2 κιλά ¼ μπέικον σε φέτες 6-8 λιαστές τομάτες σε λάδι 150γρ. κεφαλοτύρι σε μπαστουνάκια ½[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 μπούτι κατσικίσιο 500 γρ. "Κατσικάκι Μαστέλο" 150 γρ. αμπελόφυλλα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι ρίγανη κορν φλάουρ Αφαιρούμε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαραδοσιακό φαγητό που το τρώμε την ημέρα του Πάσχα ή σε γιορτινές μέρες. Είναι λίγο μπελαλίδικο φαγάκι γι αυτό το ετοιμάζουμε συνήθως από βραδύς, αλλά αξίζει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από το Αφάντου της Ρόδου. Τι χρειαζόμαστε: 1 στήθος από κατσικάκι (το κούφωμα, δηλαδή όλο το επάνω μέρος χωρίς να το σπάσετε). ¾[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πλάτη κατσικιού 2 κιλά 1 μπόλια κατσικιού 1 συκωταριά 2 κρεμμύδια μεσαία 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ κουκουνάρι 300 γραμμ ρύζι 1 ματσάκι μαιντανό 1κ.σ.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κατσίκι 1 συκωταριά ( γλυκάδια, καρδιά, σπλήνα, πνευμόνια και μπόλια )ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μπολάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΒιταμώστε το από κάθε πλευρά για να το θωρακίσετε και να κρατηθεί ζουμερό!
Πηγή: toarkoudi.grΠαραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από το Αφάντου της Ρόδου. Υλικά Ένα στήθος από κατσικάκι (το κούφωμα, δηλαδή όλο το επάνω μέρος χωρίς να το σπάσετε). για τη[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κατσικάκι 8 κιλά 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο ξίδι για το πλύσιμο του κρέατος Για τη γέμιση τη συκωταριά από το κατσικάκι 4 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr