Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
H γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο,[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για το κοτόπουλο 1000 γρ. κοτόπουλο στήθος (4 στήθη) 50 γρ. κρέμα γάλακτος 1 ασπράδι αυγού 150 γρ. προσούτο, κομμένο σε λεπτές φέτες 20 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook