Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Το κριθαρότο έχει γίνει αγαπημένο μας!!! Είναι εύκολο νόστιμο, γίνεται σε 10 λεπτά... Και το καλύτερο με ότι έχω στο ψυγείο... Πάμε να δούμε πώς το έκανα??[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΥλικά 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι σχοινόπρασο 2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 10 κλ. θυμάρι, φύλλα ψιλοκομμένα 150 γρ. λευκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο άρωμα της καραβίδας δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι τόσο φίνο και ξεχωριστό που δεν χρειάζονται πολύπλοκα αρώματα και υλικά για να μην το επισκιάσουμε.[...]
Πηγή: alwayshungry.gr250-300 γρ. γαριδούλες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 500 γρ. κριθαράκι 1 πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια 1 σκελίδα σκόρδο 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 1 ποτήρι λευκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τον ζωμό θαλασσινών: 200 γρ ανάμικτα θαλασσινά (φρέσκα ή κατεψυγμένα) εγώ χρησιμοποίησα γαρίδες, καλαμαράκια και μύδια κατεψυγμένα 1 φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό γονάκια καλαμαριού 1/2 ποτηράκι ελαιόλαδο 6 κολοκυθάκια κομμένα σε χοντρά κομμάτια 4 καρότα σε ψιλές φετουλες 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κούπες (1 λίτρο) βρασμένο νερό (ιδανικά ζωμό απο κόκαλα ψαριού) 5 φιλέτα γλώσσα κατεψυγμένα (ή άλλο ψάρι της προτίμησης σας)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗ Κριθαρότο, ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ... Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά, το κριθαρότο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com(photo: Στεφανία Ρουμπάκη) Το κριθαρότο είναι ένα φαγητό που πρέπει να το φας αμέσως μόλις ετοιμαστεί. Δεν ζεσταίνεται. Επίσης, μπορείτε να βάλετε όποια[...]
Πηγή: bostanistas.gr