Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
ΟδηγίεςΣε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζουμε το κριθαράκι. Συγχρόνως βάζουμε σε άλλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο με το ψιλοκομμένο... The post Κριθαρότο με[...]
Πηγή: chefoulis.gr250-300 γρ. γαριδούλες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 500 γρ. κριθαράκι 1 πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια 1 σκελίδα σκόρδο 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 1 ποτήρι λευκό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ κριθαράκι 250 γρ γαρίδες μεσαίο μέγεθος 1/2 συσκευασία απομίμηση καβουριού 2 κσ ελαιόλαδο 2 κσ τσίπουρο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κσ μάραθο 1 κγ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚριθαρότο – «ριζότο» δηλαδή µε κριθαράκι αντί για ρύζι- είναι µια ελληνική επινόηση και πραγµατικά είναι εξαιρετικά εύγευστο. Σερβίρεται είτε ως πρώτο, είτε[...]
Πηγή: xrysessyntages.com450 γρ. Μύδια κατεψυγμένα 200 γρ. Κριθαράκι μέτριο 100 γρ. Ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 200 γρ. ντοματοπελτέ Αλάτι, πιπέρι Μαϊντανο, άνηθο (κατά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr