Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
1. Σε ένα βαθύ σκεύος ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ και ρίχνουμε το μοσχαράκι. Σοτάρουμε το κρέας, δίνοντας χρώμα σε όλες τις πλευρές του για να κλείσουν οι[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1 κιλό μοσχάρι λαιμός ( κομμένο σε μικρά κομμάτια) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη και 1 κόκκινη μεγάλη (κομμένη σε φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός κρέατος 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός βοδινού 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½ ματσάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΠαρασκευή Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος Μερίδες: 6-8 • 150 γρ. Βιτάμ κλασικό • 1½ κιλό μοσχάρι από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami