Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Το αλευρώνουμε και το τινάζουμε από το παραπανίσιο αλεύρι. Ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, που θα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά για 5-6 άτομα: 1½-2 κιλά κότσι κομμένο σε χοντρές φέτες 2 φλιτζάνια μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη 3[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr2 κιλά οσομπούκο κομμένο σε μεγάλες φέτες πάχους 4 εκ. (όσο πιο μεγάλες οι φέτες σε διάμετρο τόσο πιο πολύ το ψαχνό) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτοµα) 1 κιλό περίπου (4-6 κοµµάτια) κότσια από µοσχαράκι (φέτες κάτω από το γόνατο µε κόκαλο µε µεδούλι), 1 ½ φλ. άσπρα φασόλια, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑν με ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό θα δυσκολευτώ να σου απαντήσω, γιατί έχω πολλά φαγητά που αγαπάω. Σίγουρα το Οσομπούκο έχει γίνει ένα από[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gr