Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά: 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/3 του φλυτζανιού λάδι (προτιμήστε ελιάς για καλύτερη γεύση) 1 κιλό αρνί κομμένο όπως για γιαχνί Αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: greekcook.grΈχει υποβληθεί από qabak Τετάρτη, 02/09/15 Υλικά1 μπούτι από μεγάλο αρνάκι, 2 κιλά περίπου (ζητήστε από τον κρεοπώλη να αφαιρέσει τα κόκαλα από το κρέας και[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 μπούτι αρνίσιο 2,5 kg Για τη ζύμη ψωμιού 500 γρ. αλεύρι σκληρό 1 φακ. ξηρή μαγιά 300 ml νερό χλιαρό (όχι καυτό και κάψει τη μαγιά) ½ κ.γ. ζάχαρη 1,5 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα κλασικό Πολίτικο πιάτο, πεντανόστιμο και απολαυστικό, γεμάτο με μυρωδιές και αρώματα, από τις χαμένες πατρίδες. Αν το φτιάξετε, μην το λυπηθείτε στο σκόρδο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Αρνί Ξερά βερίκοκα Αλάτι Πιπέρι Ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια βάζουμε το αρνί για να τσιγαριστεί. Μόλις[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το αρνί 1 αρνίσιο μπούτι (2,5 κιλά) 50 ml ελαιόλαδο 3 κλωνάρια δεντρολίβανο Ξύσμα από 1 λεμόνι 1 ½ κ.σ. Νοστιμιά Maggi 2 σκ. σκόρδο Για το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνας όχι πολύ συνηθισμένος τρόπος για να φτιάξουμε το αρνάκι μας, που όμως μας δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα και απογειώνει τη γεύση του. Τα μανιτάρια ταιριάζουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣήμερα ξανακάνουμε μια επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μας κουζίνες, την ινδική! Αν και η συγκεκριμένη συνταγή πιθανότατα προέρχεται από το Πακιστάν.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό κρέας αρνίσιο (ψαχνό) 100 γραμ. βούτυρο 1 κουταλιά αλεύρι 3 κρεμμύδια 4 καρότα 2-3 σκελίδες σκόρδο 4 μέτριες πατάτες Μαϊντανός 2-3 φυλλαράκια δάφνη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο παλιά φαγητά του τόπου μας, που σε κάποιες περιοχές, μαγειρεμένο σε μεγάλα καζάνια, αποτελούσε το επίσημο πιάτο σε εορταστικές και θρησκευτικές[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 ½ κιλό αρνί γάλακτος - παϊδάκι και νεφρά 1/2 συκώτι ΚΑΙ 1/2 πλεμόνι (ψιλοκομμένα) από αρνίσια συκωταριά 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 φακελάκι ρύζι[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΤσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Μάνη. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση μας είχε ξεμείνει από την πασχαλινή περίοδο αλλά επειδή δεν έχουμε κάνει τίποτα άλλο αυτές τις μέρες εκτός από γλυκά (ντροπή μας) και γλυκά[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό κρέας (αρνί, κατσικάκι, κοτόπουλο, χοιρινό) κομμένο σε μερίδες, 1 κιλό φρέσκα φασολάκια, 2 πατάτες κομμένες σε κύβους, 1 μεγάλο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com