Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
1 κιλό κρέας αρνίσιο (ψαχνό) 100 γραμ. βούτυρο 1 κουταλιά αλεύρι 3 κρεμμύδια 4 καρότα 2-3 σκελίδες σκόρδο 4 μέτριες πατάτες Μαϊντανός 2-3 φυλλαράκια δάφνη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια το ψητό: 1 αρνίσιο μπούτι (1800 γρ.χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 80 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους 80[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχει υποβληθεί από qabak Τετάρτη, 02/09/15 Υλικά1 μπούτι από μεγάλο αρνάκι, 2 κιλά περίπου (ζητήστε από τον κρεοπώλη να αφαιρέσει τα κόκαλα από το κρέας και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑρνί πιπεράτο Η συνταγή αυτή είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τις[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια 5 ΑΤΟΜΑ ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό νεφραμια αρνιού 3 μέτρια κρεμμύδια 1 ½ φλιτζάνι λάδι 1 κιλό αποφλοιωμένες ντομάτες (κονσέρβας) Αλάτι , πιπέρι Ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ:[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό κρέας (αρνί, κατσικάκι, κοτόπουλο, χοιρινό) κομμένο σε μερίδες, 1 κιλό φρέσκα φασολάκια, 2 πατάτες κομμένες σε κύβους, 1 μεγάλο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα κλασικό Πολίτικο πιάτο, πεντανόστιμο και απολαυστικό, γεμάτο με μυρωδιές και αρώματα, από τις χαμένες πατρίδες. Αν το φτιάξετε, μην το λυπηθείτε στο σκόρδο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας όχι πολύ συνηθισμένος τρόπος για να φτιάξουμε το αρνάκι μας, που όμως μας δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα και απογειώνει τη γεύση του. Τα μανιτάρια ταιριάζουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση μας είχε ξεμείνει από την πασχαλινή περίοδο αλλά επειδή δεν έχουμε κάνει τίποτα άλλο αυτές τις μέρες εκτός από γλυκά (ντροπή μας) και γλυκά[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣήμερα ξανακάνουμε μια επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μας κουζίνες, την ινδική! Αν και η συγκεκριμένη συνταγή πιθανότατα προέρχεται από το Πακιστάν.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο παλιά φαγητά του τόπου μας, που σε κάποιες περιοχές, μαγειρεμένο σε μεγάλα καζάνια, αποτελούσε το επίσημο πιάτο σε εορταστικές και θρησκευτικές[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 ½ κιλό αρνί γάλακτος - παϊδάκι και νεφρά 1/2 συκώτι ΚΑΙ 1/2 πλεμόνι (ψιλοκομμένα) από αρνίσια συκωταριά 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 φακελάκι ρύζι[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΤσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Μάνη. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια το κρέας: 2 κομμάτια αρνί πλάτη (από 650 γρ.με κόκκαλο) Αλάτι, πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ζάχαρη 80 γρ. κουκουνάρι 60 γρ. μαύρες ελιές(χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/gr