Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Πριν από χρόνια ανακάλυψα σε κάποιο περιοδικό αυτή τη συνταγή για αρνί (ή κατσίκι), την οποία μαγείρεψα με πολύ επιφύλαξη, γιατί είχε πολλά μπαχαρικά. Είχε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό κρέας (αρνί, κατσικάκι, κοτόπουλο, χοιρινό) κομμένο σε μερίδες, 1 κιλό φρέσκα φασολάκια, 2 πατάτες κομμένες σε κύβους, 1 μεγάλο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα κλασικό Πολίτικο πιάτο, πεντανόστιμο και απολαυστικό, γεμάτο με μυρωδιές και αρώματα, από τις χαμένες πατρίδες. Αν το φτιάξετε, μην το λυπηθείτε στο σκόρδο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα παραδοσιακό φαγητό, πολύ νόστιμο, και υγιεινό, που δεν το φτιάχνουμε και πολύ συχνά στις μέρες μας. Είναι πολύ εύκολο και δεν σε θέλει από πάνω του. Αν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜε τη γιαγιά μου, επειδή πάντα «βάζαμε» περιβόλι και τα φρέσκα λαχανικά δεν έλειπαν ποτέ από το σπίτι, τα μαγειρεύαμε πολύ συχνά και σε διάφορες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Μάραθο Κατσικάκι Πατάτες Αλάτι Ρίγανη Μουλιασμένες σε λεμόνι αγκινάρες Λάδι Λεμόνι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μεγάλο ταψί απλώνουμε το μάραθο, από πάνω[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα από τα πιο παλιά φαγητά του τόπου μας, που σε κάποιες περιοχές, μαγειρεμένο σε μεγάλα καζάνια, αποτελούσε το επίσημο πιάτο σε εορταστικές και θρησκευτικές[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚλασικό και πολύ αγαπητό συνοδευτικό στα ψητά φούρνου είναι οι πατατούλες ~ εδώ μια μικρή παραλλαγή όπου οι πατάτες κάνουν καλή παρέα με τα καροτάκια! Υλικά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜε τη γιαγιά μου, επειδή πάντα «βάζαμε» περιβόλι και τα φρέσκα λαχανικά δεν έλειπαν ποτέ από το σπίτι, τα μαγειρεύαμε πολύ συχνά και σε διάφορες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά Μπούτι αρνί ή κατσίκι 1 μπούτι Καπνιστό τυρί 200 γρ Φινόκιο μέτριο 1 τεμάχιο Πράσα 2 τεμ Σκόρδο 3 σκελίδες Αλάτι - πιπέρι Μουστάρδα 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΕίναι πολλές φορές που εμείς οι κάτοικοι των πόλεων, ευχόμαστε να είχαμε κάποιες από τις διαφορετικές ανέσεις που έχουν τα χωριά στην εξοχή. Όπως για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Μάνη. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 2 κιλά αρνί η κατσίκι 10 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Αλατοπιπερώνουμε το αρνί και κόβουμε τις σκελίδες στην μέση.[...]
Πηγή: sidages.grΜια Κρητική συνταγή για αρνί ή κατσίκι αυγολέμονο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κρέας αρνί ή κατσίκι σε μέτρια κομμάτια 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr