Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Αντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠροειδοποίηση: Μπορεί η προετοιμασία του αρνιού να σας φανεί εύκολη, το ψήσιμο όμως στη σούβλα είναι πραγματικά δύσκολο και κουραστικό. Θα χρειαστείτε[...]
Πηγή: greekcook.grΑρνί σούβλας Υλικά 1 αρνί (6-7 κιλά) 1 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. χυμό λεμονιού Ρίγανη θυμάρι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Αφαιρείτε τη συκωταριά από το αρνί, το[...]
Πηγή: greekouzina.grΑρνί γεμιστό με τυρί 1 αρνί, 4-5 κιλά 1 συκωταριά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. λάδι 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 3 κλωναράκια[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο παραδοσιακό αρνί στη σούβλα δεν έχει φυσικά καμία ιδιαίτερη συνταγή. Η όλη ουσία είναι στη διαδικασία του σουβλίσματος και έπειτα στο αργό ψήσιμο του[...]
Πηγή: supersyntages.grΥλικά: 1 1/2 κιλό αρνί 1 1/2 κιλό πατάτες 3-4 κουταλιές βούτυρο 1/2 κιλό ντομάτες 1 κρεμμύδι μέτριο αλάτι και πιπέρι Κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά: 1 αρνάκι γύρω στα 7-8 κιλά με τη συκωταριά 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2,5 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι η αυθεντική. Την εμαθα τοτε που υπηρετησαμε με τον ανδρα μου στο ταχυδρομειο της Καλύμνου που ηταν προισταμενος, και εγω διδασκα στα[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Μάνη. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά : 1 αρνί ή κατσίκι 1 φλιτζάνι μαργαρίνη ή ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι χυμός λεμονιού 1 φλιτζάνι αλατοπίπερο με χοντρό αλάτι 1 κεφάλι σκόρδα καθαρισμένα ρίγανη[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕμείς οι Έλληνες, τις χαρές τις έχουμε συνδέσει με το φαγητό και μάλιστα το καλό και μερακλήδικο. Τι καλύτερο λοιπόν από ψητό και μάλιστα στη σούβλα; Και αν σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕμείς οι Έλληνες, τις χαρές τις έχουμε συνδέσει με το φαγητό και μάλιστα το καλό και μερακλήδικο. Τι καλύτερο λοιπόν από ψητό και μάλιστα στη σούβλα; Και αν σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑρνί γεμιστό λεμονάτο Υλικά 1 μπούτι αρνίσιο μικρό ½ φλιτζάνια λάδι 2 αυγά βρασμένα 300 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100[...]
Πηγή: greekouzina.gr