Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Σημείωση: τα θράψαλα είναι αυτό το ανοιχτόχρωμο είδος καλαμαριού που η σάρκα του είναι πιο λεπτή και πιο σκληρή από εκείνη του κλασικού καλαμαριού γι' αυτό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜία συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, ένα πρωί ο μάραθος στο μποστάνι ήτανε τόσο τροφαντός, που δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο κάλεσμα της ΔΕΛΤΑ να φτιάξω μαραθοκεφτέδες .[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το φαγητό αυτό ταιριάζει όλο το χρόνο στο τραπέζι μας. Στις Σαρακοστές και τις μέρες των άλλων νηστειών, τις Τετάρτες και τις Παρασκευές[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1 κιλό καλαμαράκια ή θράψαλα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας 1 συσκευασία (500 γρ.) ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη 1 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr10 θράψαλα μικρά 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.σ. μάραθο ψιλοκομμένο 1 σφηνάκι ούζο 1 σφηνάκι ελαιόλαδο Οδηγίες Σε δυνατή φωτιά Ριχνουμε το θραψαλο στο τηγάνι με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη ιδέα την πήρα από τη Σμυρνιά φίλη μας Oslemaki. Την ιδέα μόνο γιατί όλα τα άλλα είναι διαφορετικά! Κατ' αρχή να δώσω κάποιες εξηγήσεις: 1.Τα Θράψαλα είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥπέροχο και πεντανόστιμο φαγάκι για την νηστεία μας, είναι εξίσου νόστιμο και χωρίς λάδι !!! Τα υλικά μας για 3-4 μερίδες: 4 μεγάλα θράψαλα 1 πακέτο ρύζι για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr