Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Τον μεζέ αυτό τον τρώμε συνήθως πολύ αργά το βράδυ, μόλις γυρίζουμε δλδ από το καλαμάρεμα. Υλικά 3-4 θάψαλα ακαθάριστα 1 ποτηράκι λάδι 1 ποτηράκι ξύδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΘΡΑΨΑΛΑ ΟΥΖΟΜΕΖΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ Υπέροχος ουζομεζές, που μπορεί να σερβιριστεί και στο σαρακοστιανό τραπέζι. Τα θράψαλα δεν είναι τόσο νόστιμα όσο τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΘΡΑΨΑΛΑ ΟΥΖΟΜΕΖΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ Υπέροχος ουζομεζές, που μπορεί να σερβιριστεί και στο σαρακοστιανό τραπέζι. Τα θράψαλα δεν είναι τόσο νόστιμα όσο τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr10 θράψαλα μικρά 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.σ. μάραθο ψιλοκομμένο 1 σφηνάκι ούζο 1 σφηνάκι ελαιόλαδο Οδηγίες Σε δυνατή φωτιά Ριχνουμε το θραψαλο στο τηγάνι με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλαμάρια Θράψαλα γεμιστά στα κάρβουνα για ούζο, από τα ….τσιπουράδικα του Βόλου!! Υλικά 2 καλαμάρια μεγάλα (θράψαλα), πλυμένα και χωρίς πλοκάμια (τα πλοκάμια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 2 (πεινασμένα) άτομα: 2 κιλά θράψαλα 2 φλιτζάνια του ελληνικού τσίπουρο λίγο λάδι (ένα φλιτζάνι του ελληνικού περίπου) 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr