Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
υλικά (για 4 άτομα) 350 γρ. ψαρονέφρι ή χοιρινό μπριζολάκι (μόνο το ψαχνό) 2 καρότα μέτρια 2 κρεμμύδια,μέτρια 4 φέτες ανανά ( απο κονσέρβα) 1 πιπεριά,κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (8 μερίδες) : 1,5 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους 3 εκ. Για το πανάρισμα: 30 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. αλάτι 3 κουταλιές κορνφλάουρ 6-8 κουταλιές ζωμός[...]
Πηγή: yumyum.gr400 γρ. ψαρονέφρι, σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, ελαφρώς χτυπημένα 4 κοφτές κουτ. σούπας κορν φλάουρ+2 κουτ. γλυκού επιπλέον[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 Flares Facebook 0 "/> Twitter 2 Tweet "/> Google+ 1 "/> Pin It Share 1 "/> 4 Flares × Γλυκόξινο Χοιρινό. Ακόμα μία αγαπημένη συνταγή με χοιρινό[...]
Πηγή: sintagesannas.grυλικά (για 4 άτομα) 350 γρ. ψαρονέφρι ή χοιρινό μπριζολάκι (μόνο το ψαχνό) 2 καρότα μέτρια 2 κρεμμύδια,μέτρια 4 φέτες ανανά ( απο κονσέρβα) 1 πιπεριά,κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6-8 άτομα): 800γρ. χοιρινό (κομμένο σε μικρά κομμάτια) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 πράσινες πιπεριές 6 κουτ. σούπας αρωματικό σησαμέλαιο 6 κουτ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 Flares Facebook 0 "/> Twitter 0 Tweet "/> Google+ 0 "/> Pin It Share 1 "/> 1 Flares × Γλυκόξινο Χοιρινό. Ακόμα μία αγαπημένη συνταγή με χοιρινό[...]
Πηγή: sintagesannas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚόβουμε το χοιρινό (1-1,2 κιλ) σε μικρά κομματάκια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι ( δείτε εδώ τον εύκολο τρόπο ) και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Στο μεταξύ,[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά: (4 μερίδες) 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους 2-3 πιπεριές χρωματιστές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη) 1-2 καρότα 1-2 κρεμμύδια 2-3 πατάτες 250 γρ. regato ή[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΚόβουμε το χοιρινό (1-1,2 κιλ) σε μικρά κομματάκια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι ( δείτε εδώ τον εύκολο τρόπο ) και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Στο μεταξύ,[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr