Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Αφράτο και αρωματικό! Γρήγορο και εύκολο. Ένας έλεγχος στα ντουλάπια σας για τα υλικά και το σκαρώνετε στο πι και φι. Είναι μια νόστιμη λύση για το κολατσιό[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κέικ. Αν παρατηρήσετε τα υλικά του, θα δείτε ότι δεν υπάρχει καθόλου βούτυρο ή κάποιο λάδι. Αν σας αρέσουν τα μυγδαλάκια, είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρωί πρωί Δευτέρας με ανανεωμένη την όρεξη για δουλειά, ένα τσάι για λίγη ζεστούλα ή έναν καφέ (πάντα με γάλα ...για μένα) κι ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 2 φλιτζάνια του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Κακάο 4 κουταλιές της σούπας Αυγά 4 τεμ Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι Μήλα 3 τεμ ή αχλάδια[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά2 κούπες φαρίν απ1 βιτάμ κυπελάκι1 και 1/2κούπα τσαγιού ζάχαρη4 αυγά2 κούπες τσαγιού αμύγδαλα χωρίς την φλούδα τους1/2 κούπα τσαγιού γάλα1 κουτ.γλυκού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για το κέικ 250 γρ βούτυρο "τύπου" κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ αλεύρι φαρινάπ 1 1/2 φλ. ζάχαρη 6 αβγά 1 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη 1 φλ[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο και το μαλακώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο μίξερ χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρωί πρωί Δευτέρας με ανανεωμένη την όρεξη για δουλειά, ένα τσάι για λίγη ζεστούλα ή έναν καφέ (πάντα με γάλα ...για μένα) κι ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑχνη με βανίλια και νερό όσο πρέπει για να γίνει σαν λεπτή κρέμα να μπορεί απλωθεί!! Υλικά 1 φαριν απ 1/2 φλ αμυγδαλόψιχα τριμμ 350 γρ γιαούρτι στραγγιστό 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 2 κούπες φαρίν απ 1 βιτάμ κυπελάκι 1 και 1/2κούπα τσαγιού ζάχαρη 4 αυγά 2 κούπες τσαγιού αμύγδαλα χωρίς την φλούδα τους 1/2 κούπα τσαγιού γάλα 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑχνη με βανίλια και νερό όσο πρέπει για να γίνει σαν λεπτή κρέμα να μπορεί απλωθεί!! Υλικά 1 φαριν απ 1/2 φλ αμυγδαλόψιχα τριμμ 350 γρ γιαούρτι στραγγιστό 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για 12 άτομα 250 γρ. (1½ φλ.) ξανθά σταφιδάκια, 250 γρ. κερασάκια γλασέ, κομμένα σε τέταρτα + 9 επιπλέον κομμένα στα δυο, 100 γρ. κόντιτα (Mixed Peel,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτό το κέικ είναι μια παραλλαγή του αγαπημένου γλυκού όλων των Κυπρίων, «Πάστα Φλώρα». Στη δική μου εκδοχή, βάζω περισσότερα αμύγδαλα και προσθέτω φρέσκιες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 2 φλυτζ. φαρινάπ 1 βιτάμ σόφτ 1-1/12 φλ. τσ. ζάχαρη 4 αυγά 2 φλ. τσ. αμύγαλα χωρίς τη φλούδα τους 1/2 φλ. τσ. γάλα 1 κ. γλ. κανέλα 2 κ. γλ. μπαίκιν 2[...]
Πηγή: greekmasa.gr