Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Πρόκειται για φύλλο χωριάτικο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και ταιριάζει για αλμυρές αλλά και γλυκιές πίτες. Η γεύση, η όψη, αλλά και η υφή του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΝα λοιπόν, το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην πίτα με τις 2 τεχνικές ανοίγματος φύλλου. Την τρίτη τεχνική θα σας την δώσω στην τρίτη ανάρτηση αυτού του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 450 gr ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 300 gr ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 ΠΟΤ. ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 Κ. Σ. ΞΥΔΙ 1½ ΠΟΤ. ΝΕΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1½ Κ. ΓΛ. ΑΛΑΤΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΠριν λίγες μέρες είχα γράψει για φύλλο με τη μηχανή . Σήμερα, κοιτάζοντας τα πρόχειρα που είχα, είδα πως είχα σημειώσει τα υλικά για φύλλο στο χέρι. Που είν'[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΔεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε πίτα με ένα κλασικό, χωριάτικο, σπιτικό φύλλο και να μην γίνει πεντανόστιμη και τραγανή . Με αυτό εδώ το υπέροχο φύλλο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό μαλακό αλεύρι (για πίτες) 2 κ.σ. λάδι 1 κ.σ. ξύδι Αλάτι Λίγο χλιαρό νερό
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 1/2 κιλό μαλακό αλεύρι (για πίτες) 2 κ.σ. λάδι 1 κ.σ. ξύδι Αλάτι Λίγο χλιαρό νερό
Πηγή: cookingbook.grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά της σούπας ξίδι 65 ml ελαιόλαδο 125 ml χλιαρό νερό Ελαιόλαδο για το ταψί και τα φύλλα [...]
Πηγή: sidagi.grLitsa Garela Συνταγή για το φύλλο: 1 κιλό αλεύρι, 2 κ.γλ αλάτι, 1 κ.γλ ζάχαρη, 2 κ.σ ξύδι, μισό φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο και νερό όσο σηκώσει για να έχουμε[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr350 γραμμάρια νερό χλιαρό (40 βαθμών) 2 κ.γ. αλάτι 2 κουταλιές σούπας λάδι 2 κουταλιές σούπας ξύδι 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό Οδηγίες 15 Minutes Βάζουμε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr