Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
...ένα γλυκό σε 30 λεπτά! Την προηγούμενη Τετάρτη στο σεμινάριο που παρακολουθώ ετοιμάσαμε διάφορα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ. Μεταξύ αυτών[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΞερά σύκα... προσωπικά τα λατρεύω ...ίσως περισσότερο κι από τα φρέσκα! Είναι θρεπτικά, υγιεινά, νόστιμα και απίθανα για σνακ αν και με αυξημένες θερμίδες σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα καταπληκτικό γλυκό κουταλιού, πολύ χορταστικό και ευπαρουσίαστο! Ας το φτιάξουμε τώρα που τα δαμάσκηνα είναι της εποχής. Διαλέγουμε αψέκαστα, ώριμα αλλά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ απίθανη γεύση από το γλυκό φιρίκι που με κέρασε η Αφροδίτη που με τη σειρά της βρήκε ΕΔΩ μαζί με τη μεγάλη τσάντα με απλά κόκκινα μήλα που αγόρασα και[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΈνα κέικ ξεχωριστό με σύκα, σιμιγδάλι, σιρόπι σφενδάμου και μαζί του ένα μοναδικό γλυκό του κουταλιού με τα αγαπημένα μας φρέσκα σύκα αλλά και με σανγκριά και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤα γλυκά του κουταλιού είναι από τα αγαπημένα μου, ιδιαίτερα αυτά που φτιάχνονται από φλοίδες εσπεριδοειδών. Πιστεύω ότι τα λαμπερά χρώματα και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Μάιος είναι ο μήνας της συλλογής άγριων σύκων (Ορνιοί) για να φτιάξουμε αυτό το ξεχωριστό γλυκό κουταλιού. Αν και δεν έχουν μεγαλώσει αρκετά, είναι όμως[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτή την εποχή πάντα φτιάχνω τέτοια αυτοσχέδια κέικ. Πρέπει βλέπετε να ξεκαθαρίσω τα ντουλάπια μου και το ψυγείο από τα περυσινά γλυκά του κουταλιού και τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΞερά σύκα... προσωπικά τα λατρεύω ...ίσως περισσότερο κι από τα φρέσκα! Είναι θρεπτικά, υγιεινά, νόστιμα και απίθανα για σνακ αν και με αυξημένες θερμίδες σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο συγκεκριμένο γλυκό κάστανο περιέχει και την εσωτερική φλούδα του κάστανου. Ίσως αναρωτηθείτε, γίνεται γλυκό κάστανο με την εσωτερική του φλούδα; Και εγώ η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο γλυκό του κουταλιού είναι παραδοσιακό γλυκό που οι συνταγή του πέρασε από γενιά σε γενιά, από τη μάνα στην κόρη και μέχρι σήμερα μας μαγεύει με τη γεύση[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες των εσπεριδοειδών. Έχουν ωριμάσει κι αποκτήσει λαμπερό χρώμα και μεθυστικό άρωμα. Είναι η κατάλληλη εποχή για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1500 γρ φράουλες 1000 γρ ζάχαρη (800 λευκή, 200 καστανή) 1/2 ματσάκι δυόσμο 1/2 ματσάκι μέντα 1/2 λεμόνι (χυμό κ λίγο ξύσμα) 1 κούπα φυσικό χυμο πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πανσέληνος του Ιουνίου έχει πάρει διάφορα ονόματα. «Πανσέληνος της Φράουλας» , «Πανσέληνος των Ρόδων» και «Πανσέληνο του Μελιού» . Το όνομα «Πανσέληνος των[...]
Πηγή: magiacook.gr