Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
'Πάντρεμα' φρούτου και σοκολάτας....Υπέροχο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φετούλες 750 γρ. ζάχαρη χυμός από 1 πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr450 γραμμ. φύλλο κρούστας 1½ φλ. βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. κανέλα Για τη γέμιση 1½ φλ. γλ. κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο και χωρίς σιρόπι 1½ φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΓλυκό κουταλιού πορτοκάλι πολύ ωραίο εύκολο κ μυρωδάτο !!! Συνταγή: 3 πολυ μεγάλα πορτοκάλια τα έτριψα να φύγει η πέτσα τους και τα άφησα στο νερό αφου έβρασα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ..!!Αυτή την φορά είναι (βαλεντζια καλοκαιρινο) Πλενουμε καλα 8 πορτοκαλια τα οποια πρεπει να ειναι λιγο χονδροφλουδα. Ξυνουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΔυστυχώς άργησα πολύ να σας την δώσω την συνταγή! Τώρα πια έχουν κάνει καρπό τα φιστίκια. Του χρόνου όμως όταν τα δείτε πράσινα και άγουρα στη λαϊκή ή σε[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr2 κιλά πορτοκάλια 2 κιλά κρυσταλλική ζάχαρη 1 βαζακι γλυκόζη μισό λεμόνι το χυμό 2 φλυτζανες νερό Οδηγίες Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια,και τα ξυνουμε_οπως για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6-8 άτομα) 75 γρ. (5 κοφτές κουταλιές) ξεπαγωμένο βούτυρο + επιπλέον για άλειμμα, 2/3 φλ. σιρόπι Golden Syrup (από βαζάκι ή μπουκαλάκι), 2 αβγά, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα βαζάκι με πολύτιμο χρυσό, ερμητικά κλειστό με τα χρώματα του ήλιου της Ελλάδας, γεμισμένο με σιροπιασμένα ρολάκια φλούδας πορτοκαλιού σε γλυκό του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: 1 κιλό πορτοκάλια(μεγάλα με χοντρή φλούδα) 1200γρ ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 1 κ.γ. γλυκόζη 1 κ.γ. ξινό Εκτέλεση: 1. Τρίβουμε με τον τρίφτη(στη μικρή[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΠεντανόστιμο και πολύ μυρωδάτο Τι χρειαζόμαστε: 8 μεγάλα χοντρόφλουδα πορτοκάλια 2 κιλά ζάχαρη 4 ποτήρια νερό Ξύνω εξωτερικά τα πορτοκάλια και τα βάζω σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚουμ κουάτ, kam kwat, το χρυσό πορτοκάλι των Κινέζων! Καημό μεγάλο είχα να φτιάξω αυτό το γλυκάκι, που το λατρεύω για την πολύ ιδιαίτερη, κρουστή γεύση των[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕφέτος οι πορτοκαλιές και οι λεμονιές μας στο χωριό, μας χάρισαν πολλούς καρπούς. Ζουμερά πορτοκάλια και αρωματικά λεμόνια. Αρκετά από τα λεμόνια μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓλυκό του κουταλιού με το ιδιαίτερο και αγαπημένο άρωμα των εσπεριδοειδών φτιαγμένο από φλούδες πορτοκαλιού αλλά όχι σε καρουλάκια αλλά κομμένο σε λεπτά[...]
Πηγή: kitchenstori.es4 μεγάλα και φρέσκα καρότα 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φλυτζάνι νερό 1 ώριμο πορτοκάλι με χοντρή φλούδα χυμό από ένα λεμόνι 2 ξυλαράκια κανέλα 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: cooktherapy.gr150 γραμ. ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 120 γραμ. ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά 600 γραμ. επιλογή από γλυκά του κουταλιού (περγαμόντο, πορτοκάλι, σύκο,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook150 γραμ. ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 120 γραμ. ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά 600 γραμ. επιλογή από γλυκά του κουταλιού (περγαμόντο, πορτοκάλι, σύκο,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook700 γρ. πορτοκάλια(μέρλιν) 700 γρ. ζάχαρη Πλένουμε τα πορτοκάλια και τα βράζουμε για 60 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε[...]
Πηγή: cooktherapy.gr