Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Mιας και δεν έχει έρθει ακόμα ο φούρνος μου, το ρίξαμε στα της κατσαρόλας. Σήμερα λοιπόν είπα να κάνω μακαρόνια. Νομίζω ότι είναι από τα λίγα φαγητά που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grMιας και δεν έχει έρθει ακόμα ο φούρνος μου, το ρίξαμε στα της κατσαρόλας. Σήμερα λοιπόν είπα να κάνω μακαρόνια. Νομίζω ότι είναι από τα λίγα φαγητά που[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr...μοναδική γεύση και λίγες πληροφορίες για την αγαπημένη σάλτσα Καλησπέρα σας ή μήπως...καλημέρα σας!! Ό,τι κι αν ταιριάζει να έχετε μια καλή μέρα!!! Σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα πλαίσια "καιτώρατιμαγειρεύουνεπουμείναμεοιδυομας" και στα πλαίσια "οβασιλικόςπαραφούντωσε", αποφάσισα να κάνω πέστο βασιλικού. Συνήθως οι γλάστρες που έχω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά Παστιτσάδα: 500 γρ. αμύγδαλα εφιλέ και φετάκια σκόρδου: για το γαρνίρισμα ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας Για το πέστο πλατύφυλλος βασιλικός και[...]
Πηγή: icookgreek.com[Περιγραφή] Πέστο κι έγινε! [Υλικά] – 1 πακέτο μακαρόνια – Αλάτι Για το πέστο: – 35 gr φρέσκο βασιλικό – 2 σκελίδες σκόρδο [...]
Πηγή: sintagesgiaantres.gr...μοναδική γεύση και λίγες πληροφορίες για την αγαπημένη σάλτσα Καλησπέρα σας ή μήπως...καλημέρα σας!! Ό,τι κι αν ταιριάζει να έχετε μια καλή μέρα!!! Σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑς ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα γουδί μέχρι να γίνει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com